Olet täällä

Kansalaisopisto

Posion kansalaisopisto on vuonna 1969 perustettu oppilaitos, joka tarjoaa harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia lähellä kuntalaisia. 

Palvelut

Koristekaiverrusta

Kansalaisopiston kurssiohjelma suunnitellaan vuosittain kurssilaisilta, opettajilta ja yhteiskunnallisilta vaikuttajilta tulevien toiveiden, ideoiden ja vinkkien pohjalta. Kurssiohjelma päivittyy koko lukuvuoden ja uusia kursseja järjestetään joustavasti, muistaen kuitenkin talouden asettamat rajoitteet.

Lukuvuoden 2018-2019 ajantasainen kurssitarjonta löytyy netistä www.opistopalvelut.fi/posio ja sitä kautta pääsee myös ilmoittautumaan. Kurssitarjonta päivityy koko lukuvuoden ajan.

Opistokatalooki jaetaan Posiolla kaikkiin talouksiin elokuussa.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa netissä 1.8.2018 klo 8.00 ja tuolloin voi ilmoittautua kaikille muille kursseille, paitsi allasjumpat, kuntosalijumpat ja pianonsoiton alkeet 5-13-vuotiaille. Nämäkin ryhmät avautuvat ilmoittautumiseen torstaina 30.8. klo 8.00 kansalaisopiston toimistossa, puhelimessa ja netissä.

Tarkempia tietoja kansalaisopiston toiminnasta ja palveluista löytyy Kansalaisopiston omilta sivuiltapeda.net/posio/kansalaisopisto.
Ajankohtaiset uutiset löytyy Facebook -sivulta https://www.facebook.com/PosioKansalaisopisto 

Kansalaisopiston toimisto, Kirkkotie 1, 97900 Posio
Rehtori Hannele Heinonen, puh. 040-801 2401, hannele.heinonen(at)posio.fi

 

Palvelusta vastaa

Aiheeseen liittyvät asiasanat