Olet täällä

Kansalaisopisto

Posion kansalaisopisto on vuonna 1969 perustettu oppilaitos, joka tarjoaa harrastus- ja opiskelumahdollisuuksia lähellä kuntalaisia. Kurssiohjelma suunnitellaan vuosittain kurssilaisilta, opettajilta ja yhteiskunnallisilta vaikuttajilta tulevien toiveiden, ideoiden ja vinkkien pohjalta. Kurssiohjelma päivittyy koko lukuvuoden ja uusia kursseja järjestetään joustavasti, muistaen kuitenkin talouden asettamat rajoitteet.

Palvelut

Koristekaiverrusta

2018-2019 lukuvuoden suunnittelu on menossa. Kurssitarjonta avautuu selattavaksi juhannuksen jälkeen www.opistopalvelut.fi/posio .

Opistokatalooki jaetaan Posiolla kaikkiin talouksiin taas elokuussa.

Ilmoittautuminen kursseille alkaa netissä 1.8.2018 klo 8.00 ja tuolloin voi ilmoittautua kaikille muille kursseille, paitsi allasjumpat, kuntosalijumpat ja pianonsoiton alkeet 5-13-vuotiaille. Nämäkin ryhmät avautuvat ilmoittautumiseen torstaina 30.8. klo 8.00 kansalaisopiston toimistossa, puhelimessa ja netissä.

Tarkempia tietoja kansalaisopiston toiminnasta ja palveluista löytyy Kansalaisopiston omilta sivuiltapeda.net/posio/kansalaisopisto.
Ajankohtaiset uutiset löytyy Facebook -sivulta https://www.facebook.com/PosioKansalaisopisto  (uusi osoite 15.6.2017 alkaen)

Kansalaisopiston toimisto, Kirkkotie 1, 97900 Posio
Rehtori Riitta Hakulinen, puh. 040-801 2401, riitta.hakulinen(at)posio.fi

 

Palvelusta vastaa

Aiheeseen liittyvät asiasanat