Olet täällä

Suojatyö ja kotihoidon ohjaus

Suojatyötä järjestetään toimintakeskuksessa työ- ja päivätoimintana kehitysvammaisille sekä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan mielenterveyskuntoutujille.

Suojatyötä järjestetään toimintakeskuksessa työ- ja päivätoimintana viitenä päivänä viikossa kehitysvammaisille sekä tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan mielenterveyskuntoutujille. Työssä ja toiminnoissa käydään kolmena - viitenä päivänä viikossa. Toimintakeskuksen työtoimintojen lisäksi osa asiakkaista kulkee avosuojatyössä kunnan muissa työpaikoissa.

Toimintakeskuksessa on vaikea vammaisten päivätoimintaa, puutyötä sekä kudonta/ompelun ryhmä. Ryhmien toiminnassa on työtoimintaa sekä viriketoimintaa.

Toimintakeskuksessa laadukas toiminta tarkoittaa mielekkään työ - ja/tai viriketoiminnan järjestämistä sekä työssä käyvien kehitysvammaisten hygieniasta ja perushoidosta huolehtimista.

Kehitysvammahuollon vastaava tekee kotihoidon ohjausta kehitysvammaisten lasten perheisiin tarpeen mukaan. Itsenäisesti asuvia kehitysvammaisia tukee ja ohjaa oma ohjaaja. Työn painopisteenä on itsenäisen elämän opettelu yhdessä ohjaajan kanssa.

Yhteystiedot

Itsenäisesti asuvien ohjaus,
sij. Henna Raistakka
keskiviikko - perjantai
040 8012 388

Kotihoidon ohjaus, Tiina Krank
040 8012 386
tiina.krank@posio.fi

Sijainti

Lisätietoja antaa

Sairaanhoitaja
Puhelinnumero(t): 
Matkapuhelin
040 8012 386