Olet täällä

Käsityöläisten ja matkailuyrittäjien työpaja Timisjärvellä

Tapahtuman ajankohta: 
Ma 29.4.2019 klo 16:00
Ma 6.5.2019 klo 13:00 – 16:00
Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille

Käsityöntekijä ja -yrittäjä: Millaista osaamista sinä tarvitset saadaksesi käsityötuotteesi paremmin esille?

Miten asiakkaat löytävät sinut ja tuotteesi? Tule kehittämään kanssamme syksyllä 2019 käynnistyvää täydennyskoulutusohjelmaa innostavaan suunnittelutyöpajaan!

Ilmoittaudu työpajaan 29.4. mennessä.

Tervetuloa suunnittelemaan täydennyskoulutusohjelmaa, joka voi tukea yritystoimintaasi esim. tuotteistamisen, hinnoittelun ja brändäyksen kehittämisen kautta, on innostava, kiinnostava ja johon on mahdollisimman helppo osallistua.

Yhdessä keskustellen ja työskennellen suunnittelemme täydennyskoulutuksen sisältöjä, opiskelumuotoja ja pohdimme parhaita koulutuspaikkoja ja -aikoja.
Suunnittelutyöpajoja järjestetään kolmella paikkakunnalla kevään aikana.

Kevään viimeinen työpaja pidetään ma 6.5.2019 klo 13-16 Timisjärven kartanossa Posiolla.

Tule mukaan!
 

Lapin käsityömatkailua kehittämässä

Kasvavat matkailijamäärät luovat alalle uusia osaamistarpeita. Nykyajan matkailija haluaa kokea matkallaan paikallista kulttuuria, on kiinnostunut vastuullisuudesta ja uusista kokemuksista sekä haluaa tutustua paikallisiin käsityötaitoihin ja designiin. Tähän tarpeeseen vastaa käsitöihin perustuva matkailu, jossa on potentiaalia sen moniulotteisuuden vuoksi: käsityöstä löytyy matkailijalle tekemistä, näkemistä, tuntemista sekä erityisesti kokemista ja oppimista.

Lapista käsin -hankkeen päätavoitteena on edistää käsityöntekijöiden ja -yrittäjien osaamista käsityötuotteiden tai -palveluiden kehittämisessä matkailuelinkeinoa palveleviksi. Hanke täydentää käsityöläisten matkailuosaamista, matkailun toimintakentän tuntemista, tuotteistamisosaamista ja tuotteiden kohdentamista matkailualalle sekä luoda uusia innovoivia matkailupalveluita ja matkamuistoja.

Hankkeen laajemmat verkkosivut löydät täältä:https://blogi.eoppimispalvelut.fi/lapistakasin/

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:
Laura Laivamaa
Palvelumuotoilija, teollinen muotoilija, tekstiilisuunnittelija
Puh. 040 484 4334
laura.laivamaa@ulapland.fi

Karttapiste