Olet täällä

Lapin Alueteatteri: Eila, Rampe ja Likka

Tapahtuman ajankohta: 
Ti 13.11.2018 klo 19:00
Paikka: 
Vapaa-aikatalo Pyrintö
Hintatieto: 

17 € / 10 € (opiskelijat)

Liput tuntia ennen ovelta

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Posiontie 24
97900
Posio

Lapin Alueteatterin kiertue saapuu Posiolle mukanaan Eila, Rampe ja Likka! Sinikka Nopolan kotoisan draamakomedian hahmojen mukana käydään mökillä ja irrotellaan Marmariksella. Matkailu tuo elämään mausteita itse kullekin, romanttisia tai opettavaisia. Komedian seurassa saat nauraa suomalaisuudelle, elämänkumppaneillesi ja vähän itsellesikin.

Tämä on viimeinen kuulutus Finnairin lennolle AY 1869 Marmarikseen. Tamperelaisperhe Eila, Rampe ja Likka suunnistavat koneeseen. Rampe ja Likka ovat yllättäneet Eilan matkalipuilla Turkkiin, koska pian on Eilan 70-vuotispäivä. Matkatavaroissa on hapankorppua ja meetvurstia, kun ei voi tietää, millainen hygieniataso perillä on.

Tytär Likka on kolmekymppinen taivaanrannanmaalari, kenen lie geenit saanut. Eila toivoo Likan löytävän kesäheilan, ettei jää luu käteen, kun valikoi liian kauan. Eila on järjestyksen ihminen, kulkee valtavirrassa ja antaa napakkaa kommenttia elämänpiirinsä tavoista. Eila ei halua, että hänen syntymäpäivistään kohistaan. Sisuksissa kuitenkin palaa pieni roihu katselemaan maailmaa, haihattelemaan haaveeksi jääneestä näyttelijänurasta tai lähtemään edes Pyynikin näköalatorniin munkkikahveille. Mutta Rampe on sellainen kotimies. Hänelle kahvi on kahvia, joi sen sitten kotona tai ravintolassa.

Rampella ei ole hetkenkään rauhaa lueskella tai antaa ajatuksen kulkea, kun Eila aina käskee johonkin. Helpommalla pääsee, kun tottelee ja säästää syvällisemmät keskustelut hetkiin Likan kanssa. Rampe toivoo, että Suomeen tulee sateinen viikko. Menee koko matka hukkaan, jos kotimaahan sattuu helle.

Lisätietoja antaa