Olet täällä

Lapin Alueteatteri: Korjaamo

Tapahtuman ajankohta: 
Ma 20.1.2020 klo 19:00 – 21:00
Paikka: 
Vapaa-aikatalo Pyrintö
Hintatieto: 

LIPUT:

aikuiset 17 € / opiskelijat 10 €

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Posiontie 27
97900
Posio

Korjaamo on moottoriöljyn katkuinen kertomus kahden miehen töyssyisestä ystävyydestä ja pyristelystä uusissa elämäntilanteissa. Korjaamon omistajaa Jallua painaa konkurssiuhka, ja apumieheksi palkattu Ola kipuilee avioeroaan sekä potkujaan rehtorin virasta. Kun käsin korjaamisen taidolle ei tahdo riittää kysyntää teknologian syödessä työt, hiipii mieleen salakavala pelko: onko aika ajanut keski-ikäistyneiden miesten ohi vai onko tulevalla vielä jotain annettavaa?

Tyhjäkäyntiin kyllästyneet kaverukset päättävät laittaa uuden vaihteen silmään ja alkaa tehdä Youtube-videoita korjaamon arjesta. Tubettaessaan koneiden korjauksesta miehet tulevat samalla paikanneeksi omien konepeltiensä lommoja. Tahattoman hauskoilla videoilla juttu luistaa kuin vaseliini, mutta yhteentörmäyksiltäkään ei vältytä. Auttaako keskinäinen lojaalius selviytymään kaveruuden kupruista ja muutoksen pelosta?

Mika Myllyahon käsikirjoituksen miehet ovat sekä huvittavan että liikuttavan aitoja – samoin kuin heidän ystävyytensä kuvaus koskettaa ja naurattaa yhtä aikaa. Näytelmä valmistuu Eljas Liinamaan ohjaamana Rovaniemen Teatterin syysohjelmistoon vinttinäyttämö Kerolle sekä Lapin kiertue-esitykseksi.

Käsikirjoitus: Mika Myllyaho
Ohjaus: Eljas Liinamaa
Lavastus: Pentti Uimonen
Rooleissa: Kari Koivukangas ja Marko Syysmaa

ESITYKSEN KESTO 1 tuntia 50 minuuttia sisältäen väliajan

Lisätietoja antaa