Olet täällä

Laulumailla-kuorokonsertti

Tapahtuman ajankohta: 
To 15.2.2018 klo 19:00
Paikka: 
Posion seurakuntatalo
Hintatieto: 

Ohjelma 10/5€

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Sysitie 7
97900
Posio

Teekkarikuoro, Tampere joht. Johanna Lantto

Viihdekuoro Siulaset, Posio joht. Martti Ovaskainen

Naiskuoro Ainot, Kuusamo, joht. Alla Kouru

Kuusamon Laulu, joht. Alla Kouru

Tamperelainen Teekkarikuoro, posiolainen Viihdekuoro Siulaset sekä kuusamolaiset Naiskuoro Ainot ja Kuusamon laulu konsertoivat Posion seurakuntasalilla torstaina 15.2. klo 19.00. Kuorojen yhteiskonsertissa kuullaan Lappi-aiheisia lauluja, perinteistä suomalaista kuoromusiikkia ja suomalaisia kansansävelmiä kuoroille sovitettuina. Teekkarikuorolla on ohjelmistossaan mm. Kalevalan ja Kantelettaren teksteihin tehtyjä uusia ja raikkaita kuorosävellyksiä. Konsertti huipentuu kuorojen yhteisesitykseen noin 80 laulajan voimin.

Teekkarikuoro on vuonna 1985 perustettu Tampereelta kotoisin oleva sekakuoro, jota on vuodesta 2006 asti johtanut diplomi-insinööri ja musiikkipedagogi Johanna Lantto. Kuoroon kuuluu noin 50 laulajaa ja laulajat ovat pääosin Tampereen Teknillisen yliopiston opiskelijoita. Teekkarikuoro keikkailee ahkerasti ja on yli 30-vuotisen taipaleensa aikana ehtinyt julkaista kaksi levyäkin.

Naiskuoro Ainot perustettiin vuonna 1994. Kuoronjohtajana on toiminut perustamisesta asti musiikin maisteri Alla Kouru. Kuoro on konsertoinut kotimaan lisäksi Ruotsissa ja Venäjällä.

Kuusamon laulu on vuonna 1961 perustettu sekakuoro. Kuoronjohtajina ovat toimineet Pentti Tornberg, Kerttu Lehtineva, Jaakko Korpela, Matti Naamanka ja Matti Korpela. Vuodesta 2001 kuoroa on johtanut musiikin maisteri Alla Kouru. Konsertit ja esiintymiset ovat yleensä olleet kotimaassa, mutta kuoro on käynyt myös konserttimatkalla Ruotsissa, Norjassa ja Puolassa.

Viihdekuoro Siulaset on perustettu vuonna 1989. Tällä hetkellä kuoro koostuu 13 laulajasta, kuoronjohtajasta ja kahdesta säestäjästä (harmonikka ja kitara). Kuoro esittää musiikkia laidasta laitaan, tilaisuudesta riippuen.