Olet täällä

Lauluyhtye Simnot: Maailman joulu -konsertti

Tapahtuman ajankohta: 
Pe 22.11.2019 klo 19:00 – 20:30
Paikka: 
Joutsensali, Lomakeskus Himmerki
Hintatieto: 

12 € (aikuiset)

8 € (eläkeläiset)

6 € (lapset 7-15 v., opiskelijat, työttömät)

Liput Joutsensalin ovelta noin tuntia ennen konsertin alkua.

Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille
Osoite: 
Käyntiosoite
Himmerki 8
97900
Posio

Lauluyhtye Simnot – “Ukrainan Rajaton” – saapuu joulukiertuellaan myös Posiolle! Seitsenhenkinen ryhmä nuoria ja energisiä ukrainalaisia laulaa a capella eli säestyksettä.

Yhtye esittää konserttiohjelman MAAILMAN JOULU Suomessa marras-joulukuussa 2019 mahtavana joulunaluslahjana.

Konsertti kestää noin 1,5 h sisältäen väliajan.

Maailman joulu on moniääninen joulumatka ilman soittimia ja sisältää joululauluja, joita entisaikoina kierrettiin laulamassa taloissa joulun ja uuden vuoden aikaan. Ohjelmassa on myös joululauluja eri aikakausilta ja eri kansojen joululauluja, jotka kaikki esitetään pääosin niiden alkukielillä. Konserttiohjelmasta löytyy suomalaiselle kuulijalle aiemmin tuttuja joululauluja, mutta kuulijaa hemmotellaan myös uusilla lauluilla, joita joulun aikaan esitetään Ukrainassa, Ruotsissa, Suomessa, Puolassa, Serbiassa ja Filippiineillä asti. Aiheeseen liittyvä videoesitys ja valokuvat konsertin aikana vievät kuulijan syvälle satumaiseen joulun tunnelmaan, jota vietetään kaikkialla maailmassa.

Jokaiseen kappaleeseen lauluyhtyeen kaikki seitsemän taiteilijaa lataavat sydämensä pohjasta tulevan rytmin ja tunteen sekä sielunsa syövereistä kumpuavan sykkeen. Hyvä jouluinen juhlamieli on taattu kaikille kuulijoille!

Liput (vain ovelta): 12 € / 8 € / 6 €

Lisätietoja: Virva Jakkula, virva.jakkula@posio.fi, 040 8012 428

Lisätietoja antaa