Olet täällä

Osallistu pinnistelyhaasteeseen

Tapahtuman ajankohta: 
Ma – Su 15.6. – 20.12.2020
Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille

Posio Liikkuu -hyvinvointikampanja järjestää pinnistelyhaasteen, joka sisältää erilaisia liikunnallisia tehtäviä puolen vuoden ajalle.

Posio Liikkuu -hyvinvointikampanja järjestää kaikille kuntalaisille suunnatun pinnistelyhaasteen, joka sisältää erilaisia liikunnallisia tehtäviä puolen vuoden ajalle. Haasteiden suorittamisesta saa palkinnon ja pääsee osallistumaan loppuarvontaan. Pinnistelyhaasteita on yhteensä 15, mutta jo 10 haastetta läpäisemällä olet oikeutettu palkintoon ja arvontaan osallistumiseen. Kuinka monta haastetta saat suoritettua puolen vuoden aikana? 

Haasteiden suorittamisaika on 15.6.2020 - 20.12.2020. Laita vihkoon merkintä aina, kun olet suorittanut haasteen. Osa haasteista sisältää useampia osia, joita ei kuitenkaan tarvitse suorittaa yhden päivän aikana. Palauta vihko täytettynä kunnantalon postilaatikkoon tai Antti Häkämiehelle vuoden 2020 loppuun mennessä.

Esimerkkejä haasteista:

  • Käy kuntosalilla/jumpassa 15 kertaa.
  • Käy valloittamassa kolme paikallista vaaraa tai tunturia kävellen, juosten, hiihtäen tai pyöräillen. Merkitse korttiin paikkojen nimet ja päivämäärät.
  • Kulje kanootilla, kajakilla, soutuveneellä tai vastaavalla kulkupelillä lihasvoimin vähintään tunnin ajan tai 5 kilometrin matkan.

Pinnistelyhaaste-vihkon löydät tämän linkin takaa.

Ota haaste vastaan ja nauti liikunnan riemusta. Onnea matkaan!