Olet täällä

Piirustuskampanja lapsille ja nuorille - tuo iloa toisille!

Tapahtuman ajankohta: 
Ti – Ti 28.4. – 30.6.2020
Ikäraja: 
Sallittu kaikenikäisille

Piirrä viikottaisesta teemasta A4-kokoinen piirustus, lisää siihen nimesi ja ikäsi ja toimita piirustus paperisena kirjaston ulkopostilaatikkoon (sanomalehdet). Piirustuksen voi myös kuvata ja lähettää sähköisenä osoitteeseen kirjasto@posio.fi Huolehdi samalla kuvan laadusta, jotta kuvaa voi hyödyntää!

Piirustukset skannataan sähköiseen muotoon ja toimitetaan mm. omaishoidon vastaavien, kotihoidon, hoitokotien ja seurakuntien käyttöön omille kohderyhmilleen. Näin lapset ja nuoret voivat ilahduttaa toisia yli sukupolvien ja yleisöllä on myöhemmin mahdollisuus tutustua näyttelyyn sitten, kun viranomaiset antavat luvan järjestää näyttelyitä.

Perheen tulee huomioida, että piirtäessä lasten ja nuorten tulee olla terveitä, ei flunssaisia. Paperiset piirustukset muutetaan sähköiseen muotoon, jonka jälkeen sähköiset piirustukset voivat tulla esille mm. kuntien erilaisilla sähköisillä kanavilla ja myöhemmin toteutettavassa näyttelyssä. Samalla lapsi ja nuori luovuttaa oikeuden käyttää piirustusta sähköisillä alustoilla. Piirustusten koko A4. Lisää piirustukseen etunimesi ja ikäsi. Toivomme toimitettavien piirustusten olevan ensisijaisesti paperisia. Piirustuksen luovuttaminen kampanjaan tarkoittaa sitä, että lapsi ja nuori luopuu tekijänoikeuksista. Kuvia ei saa käyttää markkinointiin, josta on rahallista hyötyä.