Olet täällä

Suuri Valelääkärikirja (LIVE!) - Teatteri Eurooppa Neljän kiertue-esitys

Tapahtuman ajankohta: 
To 16.11.2017 klo 19:00
Paikka: 
Vapaa-aikatalo Pyrintö
Hintatieto: 

Liput: 20 € €/ 18 €€

Varaukset: 040 3000 800, myynti@te4.fi

Ikäraja: 
Sallittu yli 12-vuotiaille
Osoite: 
Käyntiosoite
Posiontie 24
97900
Posio

Suuri Valelääkärikirja (Live!) - sairaan hauska revyy-näytelmä!

Kolottaako? Nyrhiikö elämä? Eurooppa Neljän vastaanotto mielen kolotukseen ja nyrhimiseen on avoinna. Suuri valelääkärikirja on sairaan hauska revyy, jossa potilaalle vahvasti suositellaan luettavaksi tämä seloste ennen antautumista Eurooppa Nelosen valkotakkisten vietäväksi.

Selaamme läpi kirjan. Kirjan, jossa ei ole ainoatakaan sivua - Suuri Valelääkärikirja (Live!). Esitys katsoo suomalaista terveydenhoitoa humoristin silmin. Vauhdikkaat sketsit ja laulut piirtävät verkkokalvolle sekä väristävät tärykalvolle koko ihmiselon kaaren. Se avaa vähintään puolittaisia totuuksia sairauksista ja niiden hoitamisesta, luulosairauksia myöten. Käsikirjoituksesta vastaa mm. Tankki täyteen ja Reinikainen televisiosarjojen takaa löytyvä Jussi Tuominen yhdessä Janne Viitaniemen kanssa. Näytelmän ohjaa Teatteri Eurooppa Neljälle aiemmista ohjauksista tuttu mies Ola Tuominen.

Pyydämme ottamaan huomioon katsomoon saapuessanne esityksen mahdolliset sivuvaikutukset: hallitsemattomat naurun pyrskähdykset, sitkeät korvamadot ja jälkikäteen ilmenevän endorfiinihumalan sekä määrämittaista pidemmän ilontunteen.

Suosittelemme esityksen yliannostusta, se on jopa suotavaa!

Huomaathan, että esitys ei sovellu perheen pienimmille. Suositeltava ikäraja on n. 12 vuotta.

Kesto n. 2 h sis. väliaika; väliajalla ysiluokan kahvio.