Olet täällä

18.11.2020 - 12:05

Joulupuu-keräys Posiolla 16.11.-4.12.2020

1200x610px_ajankohtainen_1.jpg
Joulupuu-keräykseen voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa auttaa

Joulupuu-keräys järjestetään Posiolla jälleen tänä vuonna. Keräysaika on 16.11.-4.12.2020. Keräyksen järjestää MLL Posion yhdistys yhteistyössä K-Market Muikun ja Posion kunnan perusturvatoimiston kanssa. Keräyspaikkana toimii K-Market Muikku (Posiontie 26).

Joulupuu-keräyksen avulla viedään jouluiloa lapsille, joiden perheessä on taloudellisesti tiukkaa. Posion kunnan perusturvatoimistosta saadaan lasten tiedot ja lahjatoiveet. Joulupuu pystytetään Posiolla K-market Muikussa maanantaina 16.11., jossa lahjatoivekuoret ovat saatavilla kassahenkilökunnalta kysymällä. Joulupuu-keräyksessä keräyspaikasta haetaan kirjekuori, jossa on tietoa lapsesta, jolle hankitaan joululahja. Lapsesta kerrotaan ikä ja sukupuoli sekä mahdollinen lahjatoive. Lahjatoiveen tarkoituksena on helpottaa lahjan hankkimista, mutta se ei mitenkään velvoita keräykseen osallistujaa.

Keräykseen annettavan lahjan tulee olla uusi ja käyttämätön.

K-Market Muikussa sekä MLL Posion yhdistyksen nettisivuilla on myös nähtävissä lista, jossa ehdotetaan mitä tietyn ikäiselle lapselle voi lahjaksi hankkia. Viimeinen päivä toimittaa lahjoja keräykseen on perjantai 4.12. Kuoren hakija hankkii lapselle sopivan lahjan. Lahjaa ei tarvitse paketoida. Joulupuusta haettu pakettikortti liitetään lahjan mukaan niin, että lahja välittyy oikealle lapselle. Paketti tuodaan K-Market Muikkuun ja annetaan kaupassa henkilökunnalle. Keräyksen päättyessä lahjat paketoidaan MLL Posion yhdistyksen vapaaehtoisten toimesta ja viedään perusturvatoimistoon, josta paketit toimitetaan eteenpäin perheisiin.

Joulupuu-keräykseen voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa auttaa. Lahjan antaja voi olla yksityinen henkilö tai vaikkapa työporukka. Lahjan antajan nimeä pakettiin ei laiteta. Kiitämme jo etukäteen kaikkia, jotka keräykseen osallistumalla auttavat tuomaan toivotun joulumielen kaikille lahjansaajille.

Rauhaisaa joulun odotusta!

MLL Posion yhdistys ry

Uusimmat