Olet täällä

13.3.2020 - 13:19

Lukion käyttökielto & väistötilat

img-20190202-wa0011.jpg
Posion lukio (Koulutie 2) on käyttökiellossa.

Luokiorakennuksessa liikuntasalissa on todettu katon sortumavaara lumikuormien aiheuttamana. Rakennus on käyttökiellossa kunnes katto saadaan tuettua väliaikaiseen käyttöön ja korjattua käyttökuntoon. Korjaustyöt ovat ensisijaisessa asemassa kunnan työlistassa. Liikuntasalin katon mahdollinen sortuminen ei aiheuttaisi tämän hetken tietojen mukaan muun rakennuksen katon sortumista, mutta mahdollisten sortumasta aiheutuvien heitteiden ja paineaallon vuoksi lukion käyttötilat ovat käyttökiellossa.

Peruskoulun rakennus ei ole vaarassa. Peruskoulun puolella kantavat rakenteet ovat erilaiset ja niiden turvallisuudesta on varmistuttu. Toiminta koulukeskuksen muissa tiloissa voi jatkua normaalisti.

Lukion ensimmäisen ja toisen vuosikurssin opiskelu siirretään väistötiloihin koulutien asuntoihin. Opiskelijoiden ruokailu järjestetään normaaliin tapaan koulun ruokalassa ja kyydityksiin ei tule muutosta. Oppilaita, opiskelijoita ja henkilökuntaa tullaan tiedottamaan muutoksista Wilmassa. Kansalaisopiston väistötiloista ja muista muutoksista tiedotetaan tekstiviestin välityksellä.

Koulurakennuksien ja kunnan muidenkin kiinteistöjen lumenpoistoa on tehostettu.

 

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat