Olet täällä

30.8.2019 - 18:09

MUSKARIOPETUS ALKAA POSIOLLA!

HEI LAPSET JA VANHEMMAT!

Oletko kiinnostunut musisoimisesta yhdessä kavereidesi kanssa? Haluaisitko kokeilla soittaa rytmisoittimia, laattasoittimia, rumpuja tai jopa instrumenttisoittimia.

Posion Kansalaisopisto järjestää musiikkileikkikoulu- ja yhteismusisointi opetusta Posion peruskoululla musiikkiluokassa lauantaiaamupäivisin. Iltapäivisin opetus Taivalkoskella. Opettajana toimii Kuusamon Musiikkiopiston musiikkileikkikoulun opettaja Päivi Hannula. Tarjolla on seuraavanlaisia ryhmiä:

Muksumuskari 3-6v:  lauantaisin 09.45-10.30 (21.9-30.11) (18.1-25.4)

Muskarissa soitetaan, lauletaan, tanssitaan ja leikitään  musiikin tahdissa. Tutustutaan rytmisoittimiin, laattasoittimiin, keho/soitinrytmeihin sekä djemberumpuun.  Musiikkia integroidaan kirjallisuuteen (soitinsadut, lorut ja arvoitukset), draamaan (soitinnäytelmät / leikit) sekä tanssiin (vapaa liikunta / koreografi ja piiri tanssit). Monipuoliset soittimet ja musiikkileikkimateriaalit.

Nappulamuskari 0-5v: lauantaisin 10.30-11.15 (21.9-30.11) (18.1-25.4)

Muskarissa lauletaan, soitetaan, lorutellaan, körötellään, leikitään, tanssitaan ja rentoudutaan musiikin mukaan sekä perinteisten että uudempien lastenlaulujen tahdissa. Erilaisten musiikkileikkien kautta tuetaan lapsen kielellistä, sosiaalista, kognitiivista ja motorista kehitystä. Monipuoliset soittimet ja musiikkileikkimateriaalit. Vanhempi tunnilla mukana . Ryhmään voi osallistua myös kahden lapsen kanssa. (esim: vauva+ 2-5v).

Liikuntaleikkimuskari 3-6v: lauantaisin 11.15-12.15 (21.9-30.11) (18.1-25.4)

Soitetaan, lauletaan, liikutaan, tanssitaan, voimistellaan. Satujumppaa. Lisäksi liikuntaleikkejä esimerkiksi hipat, polttopallo, peilileikki, temppuradat jne. Soittimia mukana myös liikuntaleikeissä.  Käytössä monipuoliset liikuntaleikkivälineet ja soittimet. (vanteet, värivarjo, pallot, pomppuhepat, hernepussit, hyppynarut, rytmirinkula, ryömimistunneli jne.  Liikuntaleikkiosuudet tunnista Posion peruskoulun liikuntasalissa. (noin 20 minuuttia tutustaan eri soittimiin: rytmisoittimet, laattasoittimet, rummut ja noin 35 minuuttia liikuntaleikkejä, voimistelua/satujumppaa.)

Yhteismusisointi 6-9v: lauantaisin 12.15-13.15 (21.9-30.11) (18.1-25.4)

Kurssin aikana soitetaan ja tutustutaan instrumenttisoittimiin: piano, rumpu, djemberumpu, bongorumpu, kitara, viulu, sello, nokkahuilu, huilu, melodica, bassoukulele, ksylofoni, kantele, rytmisoittimet, laattasoittimet, boomwhackers keppisoittimet. Et tarvitse aiempaa kokemusta soittamisesta, omia soittimia tai musiikillisia valmiuksia, vaan musisointi tapahtuu reippaassa yhteishengessä. Soitinvalmennus kurssi on erityisen hyödyllinen, jos lapsella on haaveena hakea Kuusamon musiikkiopiston opiskelijaksi, mutta sopii myös harrastuskurssiksi.

Ilmoittautumiset Posion kansalaisopiston nettisivuilta osoitteesta: www.opistopalvelut.fi/posio

Lisätietoja ryhmistä musiikkileikkikoulunopettaja Päivi Hannulalta 040 860 8605

Uusimmat