-2 °C
Haku

Elinkeinotiimi

Tutustu elinkeinotiimiin, jonka jäseniltä löytyy monipuolisesti osaamista tukemaan liiketoimintaasi Posiolla.

Veli-Matti Ruotsalainen – Elinkeinokoordinaattori

“Olen monessa liemessä keitetty yritystoiminnan kehittämisen konkari (asiantuntijayrittäjänä 20 v.). Oman ydinosaamisen keskiössä: yritystoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen, kannattavuuslaskelmat ja verotus.”

040 8012 205

veli-matti.ruotsalainen(at)posio.fi

Marja Hannula – Matkailukoordinaattori

“Jos asiasi liittyy matkailuun, soita minulle! Autan sinua tuotteistuksessa, uusien yhteistyökumppaneiden ja kohderyhmien etsimisessä sekä markkinoinnissa. Rakennan Posion yrittäjien yhteistyötä, ja kehitän matkailun brändiä. Osaan myös nikkaroida tekstejä. Ennen tätä pestiä työskentelin toimittajana. Osaan myös vuoroviljelyn alkeet (taskussa luonnonvaratuottajan tutkinto sekä intohimoisia ja tuskaisia päiviä kasvimaalla).”

040 8012 229

marja.hannula(at)posio.fi

Joonas Ranta – Media-asiantuntija

“Kehitetään Posion digiastetta yhdessä! Avustan erilaisten sähköisten palveluiden toiminnassa ja kehitystoimien suorittamisessa. Erikoisosaamiseeni kuuluvat: digitalisaatio, verkkokehittäminen ja alustojen hallinta.”

040 8012 221

joonas.ranta(at)posio.fi

Antti Pöysä – Hanketyöntekijä

“Osaan yhdistää teorian ja käytännön matkailun vastuullisessa ja kestävässä kehityksessä. Olen tehnyt kaksi laajaa kestävän matkailun selvitystä suomalaisille matkakohteille. Kansainvälisen liiketoiminnan kehitys on tuttua tutkinnon kautta.”

040 8012 231

antti.poysa(at)posio.fi

Riikka Tuomivaara – Viestintäsuunnittelija

“Tehdään yhdessä yrityksesi näkyväksi. Autan kaikessa brändiin ja markkinointiin liittyvässä. Mietitään tuotteesi kohderyhmää ja sitä, miten saavutamme juuri oikeat ihmiset.”

040 8012 227 

riikka.tuomivaara(at)posio.fi 

Viimeksi muokattu 20.9.2021