Haku

Ryhmäperhepäivähoito

Ryhmäperhepäiväkodissa varhaiskasvatusta järjestetään esiopetusikäisiä nuoremmille lapsille varhaiskasvatuslain mukaisesti.

Tällä sivulla

Kuvaus

Vanhemmat voivat hakea lapselleen hoitopaikkaa ryhmäperhepäivähoidosta, joka on kunnan järjestämää, varhaiskasvatuslain mukaista varhaiskasvatusta. Ryhmäperhepäivähoito toimii omassa toimipisteessään. Jokaiselle lapselle laaditaan oma varhaiskasvatussuunnitelma. Ryhmässä on kaksi hoitajaa. Tällöin ryhmässä voi olla yhtä aikaa hoidossa enimmillään kahdeksan lasta, jotka eivät vielä ole perusopetuksessa.

Huoltajat hakevat vuosittain lapselleen varhaiskasvatuspaikkaa. Jos varhaiskasvatuspaikan tarve ilmenee toimintavuoden aikana, tee hakemus viimeistään 4 kuukautta ennen aloitusta. Kiireellisissä tapauksissa työn tai opiskelun alkamisen vuoksi on hakemus jätettävä viimeistään kaksi viikkoa ennen kuin lapsi tarvitsee varhaiskasvatuspaikan. Tee jokaiselle lapselle oma hakemus. Mikäli lapsesi ei tarvitsekaan varhaiskasvatuspaikkaa, peru hakemus.

Palvelu on maksullinen.

Hoitoa voi saada alle kouluikäinen lapsi. Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut perustuvat lakiin varhaiskasvatuksen asiakasmaksuista. Maksupäätökset tehdään huoltajien toimittamien tuloselvitysten, tositteiden ja liitteiden perusteella. Maksut laskutetaan kuukausittain jälkikäteen.

Palvelusta vastaa

Posion kunta

Viimeksi muokattu 4.1.2021

Varhaiskasvatuksen vastaava

Varhaiskasvatuksen vastaavalta saat varhaiskasvatuksen palveluihin liittyvää lisätietoa.

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 408012390

Maksullisuus: Maksullinen numero

Aukiolotiedot

Normaalit aukioloajat

Maanantai

08:00 - 15:00

Tiistai

08:00 - 15:00

Keskiviikko

08:00 - 15:00

Torstai

08:00 - 15:00

Perjantai

08:00 - 15:00