-3 °C
Haku

Lähi-hankkeen etätyöpaja lähiruoan tuottajille ja yrittäjille 29.3.2021

Lähi-hanke järjestää kolmannen työpajan lähiruoan tuottajille ja lähiruokaa ostaville yrittäjille 29.3.2021 kello 13-16. Työpaja järjestetään etänä ja siihen voi osallistua tämän Teams-linkin kautta.

Työpajan aiheena on Myynti ja markkinointi sekä oman tuotekortin tekeminen. Edellisessä työpajassa käytiin lyhyesti läpi tuotekorttia ja nyt on tarkoitus rakentaa jokaiselle oma tuotekortti. Hyvän ja erottuvan tuotekortin avulla on helpompi lähestyä ostajia ja kertoa omasta myytävästä tuotteesta.

Mukana työpajassa on brändäyksen ja imagomarkkinoinnin asiantuntija Katariina Imporanta. Yhdessä voimme tunnistaa, mitkä itse kullakin ovat niitä itälappilaisia erottautumistekijöitä ja vahvuuksia, joiden avulla voisi erottautua ja rakentaa omaa brändiä.

Lähi-hankkeessa järjestetään yhteensä noin kuusi työpajaa kuukauden välein ja kaikissa on oma teemansa. Hankkeen tavoitteena on hakea ratkaisua pientuottajien ja ostajien kohtaanto-ongelmaan. Hankkeen toteuttavat Kemijärvi, Pelkosenniemi ja Posio.

Työpajan vetää Lähi-hankkeen asiantuntija Anna-Riikka Lavia Rovaniemeltä. Lavialla on pitkä kokemus erilaisista kehittämishankkeista ja yrittäjäkokemus oman Arctic Ice Cream Factory Oy yrityksensä kautta.

Lue lisää Lähi-hankkeesta.

Seuraa hanketta Facebookissa.

Viimeksi muokattu 29.3.2021