14 °C
Haku

Lähiruuan tuottajat, ravintolat ja matkailuyritykset yhteistyöhön – työpaja Posiolla 15.6.

Lähi-hanke kutsuu lähituotannosta kiinnostuneet yritykset Posiolle ja Pyhälle verkostoitumistyöpajoihin, joissa on mahdollista solmia kontakteja lähiruuan tuottajien ja siitä kiinnostuneiden ostajien välille. Tuottajille työpajat tarjoavat hyvän tilaisuuden tuoda esille tuotteitaan ja toimintaansa. Alueen matkailuyritysten, kauppojen ja ravintoloiden edustajat ovat tervetulleita katsomaan, mitä kaikkea hyvää lähialueella tuotetaan.

Maksuttomat työpajat järjestetään:

Tiistaina 15.6. klo 15-17 Posiolla Lomakeskus Himmerkissä (Himmerki 8, 97900 Posio).

Tuottajille sähköisten alustojen esittely klo 17-18.

Keskiviikkona 16.6. klo 14-16 Pyhällä Luontokeskus Naavassa (Luontotie 1, 98530 Pyhätunturi), kokoustila Kuukkeli.

Tuottajille sähköisten alustojen esittely klo 16-17.

Työpajoihin ovat tervetulleita myös alkutuottajat, sekä luonnontuotteiden, kuten marjojen poimijat, jos satoa riittää myytäväksi asti. Tilaisuudessa tutustutaan Lapin Ruokapiste -palveluun sekä muihin sähköisiin alustoihin, joiden avulla alueen lähiruokaa on mahdollista löytää ja laittaa tarjolle verkossa.

Ilmoittaudu mukaan itsellesi sopivaan työpajaan 14.6. mennessä: Tytti Tuominen p. 040 186 9372, tytti.tuominen@kemijarvi.fi. Voit osallistua myös molempiin työpajoihin ja verkostoitua laajemmin.

Tuottaja: Jos et itse pääse mukaan työpajaan ja haluat jakaa tietoa tuotteistasi työpajoihin, niin ota yhteyttä Tyttiin.

Lähi-hankkeessa kootaan yhteen itälappilaisia pientuottajia ja heidän tuotteitaan, ja sitä rahoittavat Lapin liitto ja Kemijärven kaupunki ja Pelkosenniemen ja Posion kunnat.

Viimeksi muokattu 31.5.2021