5 °C
Haku

Lapsiperheet

Asutko Posiolla perheesi kanssa, jossa on lapsia? Pysy ajan tasalla palveluista, jotka on räätälöity juuri teille. Posiolla on aktiivista urheiluseuratoimintaa monen ikäisille.

Vapaa-aika

Posiolla voi viettää aktiivista vapaa-aikaa. Neljä vuodenaikaa tarjoavat monipuolista tekemistä ympäri vuoden. Kirjasto sijaitsee keskeisellä paikalla, kuten useat liikuntapaikat.

Tutustu tarkemmin


Posion päiväkodin päärakennus

Varhaiskasvatus

Päiväkodissa toimii kolme osastoa: Lirot (4-5-vuotiaat, 2-vuotinen esiopetuskokeilu), Sirrit (3-4-vuotiaat) ja Sirkut (alle 3-vuotiaat.) Lisäksi varhaiskasvatus tarjoaa esiopetussuunnitelman mukaista esiopetusta sitä tarvitseville, pidennetyn oppivelvollisuuden piiriin kuuluville lapsille.

 

Tutustu tarkemmin


Koulu

Posion kunnassa on yksi vuosiluokille 0-9 esi- ja perusopetusta antava koulu, Posion peruskoulu. Posion lukio tarjoaa peruskoulun jälkeistä yleissivistävää koulutusta, joka antaa valmiudet opiskeluun mm. yliopistossa ja ammattikorkeakoulussa.
Tutustu tarkemmin


Lapsiperheiden palvelut

Lapsiperheet ovat otettu hyvin huomioon Posion kunnan palveluiden osalta. Posio tarjoaa mm. perheoikeudellisia palveluita, perheneuvolan osaamista sekä sosiaalityön ohjausta ja neuvontaa perheille.
Tutustu tarkemmin

Viimeksi muokattu 25.5.2022