-21 °C
Haku

Mitä on hyvä elämä maaseudulla, miltä näyttää Posion tulevaisuus? Tule keskustelemaan Penkkikahvilaan 17.2.

Voit osallistua tilaisuuteen etäyhteydellä tai paikan päällä.

Posiolla keskiviikkona 17.2. järjestettävän Penkkikahvilan tavoitteena on lisätä viranhaltijoiden, poliittisten päättäjien sekä kuntalaisten välistä vuoropuhelua. Penkkikahvilassa kuntalaisia kuullaan ja heidät otetaan mukaan omaa kuntaansa koskeviin asioihin ja kehittämistyöhön. Mukana on kunnan viranhaltijoilta ja päättäjiä, muun muassa kunnanjohtaja Heli Knutars.

Posion Penkkikahvila liittyy KestäväMaaseutu -hankkeen toimintaan ja tutkimukseen,  jossa selvitetään, mitä on hyvä elämä maaseudulla nyt ja tulevaisuudessa. Tutkimus taas tuottaa tietoa päätöksenteon tueksi, osallistumisella on siis merkitystä!

Penkkikahvila avataan 17.2. klo 17.45 ja ohjelma alkaa klo 18.00. Voit osallistua etäyhteydellä tämän Teams-linkin kautta.

Jos et pääse etäyhteydellä mukaan, voit osallistua myös kunnan järjestämässä tilassa turvaväleillä ja pienryhmässä. Ilmoitathan lähiosallistumisestasi ennakkoon 16.2. mennessäkaisa.kervinen@msl.fi.

Varaa mukaan myös mobiililaite (puhelin tai padi), sen yhteyslaitteen lisäksi, jolla liityt Teams -kokoukseen. Mobiililaitetta tarvitaan Penkkikahvilan
työpajaosiossa, jota vietetään Menti -alustalla. Ohjeita illan kulusta saat kahvilassa.

Viimeksi muokattu 11.2.2021