-4 °C
Haku

Posion kunta tarkensi koronasuosituksia: ulkopaikkakuntalaisten ryhmäliikuntaa rajoitetaan

Posion kunta on tarkentanut ajalla 8.3.-28.3. voimassa olevia koronasuosituksia.

Posion kunnan laajennettu johtoryhmä on 17.3.2021 tarkentanut voimassa olevia koronasuosituksia siltä osin, että ryhmäliikuntaa, kuten turnauksia ja joukkuepelejä rajoitetaan ulkopaikkakuntalaisten osalta 28.3. saakka Posion kunnan hallinnoimissa liikuntatiloissa.

Muilta osin suositukset jatkuvat voimassa olevien suosituksien mukaisesti. Lue koko tiedote ja aikaisemmat suositukset täällä.

Jäähallin käyttö on sallittu laajan johtoryhmän 5.3.2021 suositusten mukaisesti niin, että enintään 10 henkilöä kokoontuu kerrallaan ja ikäryhmäsuosituksia noudatetaan.

Vaikka koronatilanne Lapin sairaanhoitopiirin alueella on rauhallinen, perusteena jäähallin sulkemiseksi ulkopaikkakuntalaisilta on herkkä koronatilanne virusvarianttien ja alle 10-vuotiaiden keskuudessa lisääntyneiden tartuntojen vuoksi. Lisäksi rokotukset ovat edenneet Posiolla odotettua hitaammin ja Posiolla perusväestön riskiryhmäaste on hyvin korkea.

Posion kunta haluaa varautua mahdollisesti nopeasti heikentyvään tilanteeseen ja siten suojella kuntalaisia.

Laaja johtoryhmä vetoaa edelleen kuntalaisiin, jotta kaikki noudattaisivat voimassaolevia paikallisia ja valtakunnallisia suosituksia muun muassa kokoontumisiin ja koronaturvalliseen käyttäytymiseen liittyen

Viimeksi muokattu 18.3.2021