17 °C
Haku

Etäyleisöluento: Kuinka varautua tulevaan?

klo-

Verkossa / Posion kirjaston Virtu-piste

Etäyleisöluento Kuinka varautua tulevaisuuteen järjestetään Teams-ohjelmalla maanantaina 19.4.2021 klo 17.00 – 18.30.

Luennossa saat tietoa siitä, miten kannattaa varautua ja ennakoida tulevaisuutta, kun ei pysty enää itse päättämään asioista. Edunvalvontavaltuutus ja kuka sen voi tehdä. Aiheesta puhumassa OTT, VT, vanhuusoikeuden asiantuntija ja tietokirjailija Anja Karvonen-Kälkäjä.

Voit osallistua tilaisuuteen Posion kunnankirjaston Virtu-palvelupisteessä, johon pääsee enintään 3 henkilöä. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, oletko tulossa Virtu-pisteeseen.

Voit osallistua kotoa käsin tilaisuuteen ja tarvitset käyttöösi tieto-koneen/mobiililaitteen, sähköpostin, hyvä nettiyhteyden, sekä mikin/kaiuttimen. Videokuva ei ole välttämätön. Kaikille ilmoittautuneille lähetetään linkki sähköpostiin.

Ilmoittautuminen viimeistään 16.4.2021 mennessä Saila Käsmä-Karjalainen puh. 044 2301 439 tai koillismaanomaishoitajat@gmail.com. Annamme tukea Teams-ohjelman käytössä, joten rohkeasti mukaan!

Tilaisuus toteutetaan yhteistyössä Koillismaan seudun Muisti ry:n Tuuhan Völöjyyn -hankkeen ja Pohjois-Pohjanmaan Muistiluotsin, Posion kunnan, Posion kirjaston ja Koillismaan Omaishoitajat ja Läheiset ry:n OmaisOiva -toiminnan kanssa.

Viimeksi muokattu 7.4.2021