Olet täällä

Posion Taikasali

Lämpimästi tervetuloa Posion Taikasalille!

 

Kuukausikortin kuntosalille voit ostaa PosioShopista. Osto pitää maksaa verkkopankin kautta heti, ei laskulla.

 

Osoite: Koulutie 2 D

Palvelut

kuntosali3.jpg

Posion uuden kuntosalin nimi valittu - Posion Taikasali

 

Posion uusi kuntosali avasi ovensa tiistaina 9.6. jäähallin vieressä sijaitsevassa rakennuksessa.

Kuntosalin nimen valitsemiseksi Posion kunta järjesti huhtikuussa nimikilpailun, johon lähetettiin lähes sata ehdotusta. Posion kunta kiittää kaikkia nimiä ehdottaneita.

Voittajaksi valikoitui Posion Taikasali, jota ehdotti kaksi henkilöä. Heidän kesken arpaonni suosi Kirsi Hannulaa, joka saa palkinnoksi puolen vuoden kuntosalikortin.

Kuntosalikortin ostaminen:

 • Kuntosalin käyttömaksu on toistaiseksi 15€/kuukausi kaikilta käyttäjiltä. Käyttömaksun voi ostaa tällä hetkellä kuukaudeksi kerrallaan.
 • Ensimmäisellä ostokerralla tulee käyttäjän lunastaa lisäksi kulkukortti hintaan 10€. Jatkossa kulkukorttiin voi ostaa kuntosalin käyttöoikeutta.
 • Kuntosalin ikäraja on 15 vuotta. 12-vuotiaat ja tätä vanhemmat voivat käyttää kuntosalia vanhemman, huoltajan, valmentajan tai muun täysi-ikäisen kanssa. Kaikki kuntosalin käyttäjät tarvitsevat kulkukortin ja voimassa olevan käyttöoikeuden. Alle 15-vuotiaan kanssa kuntosalia käyttävän huoltajan tulee huolehtia nuoren turvallisesta harjoittelusta.
 • Kuukausikortin kuntosalille voit ostaa PosioShopista. Osto pitää maksaa verkkopankin kautta heti, ei laskulla.
 • Kuntosalikortti on noudettavissa kuntosaliohjaajalta 2-3 arkipäivän kuluttua tilauksesta. Tee korttitilauksesi siis riittävän ajoissa, että kortti ehtii aktivoitua ennen tuloasi kuntosalille!
 • Kuntosalin kulkukortti luovutetaan ensimmäisellä kerralla kuntosaliohjaajan toimesta, joka on kuntosalilla paikalla maanantaista keskiviikkoon klo 12.00-17.00 ja torstaista perjantaihin klo 12.00 – 15.00. Voit soittaa hänelle puh. 040 8012 234, kun olet tulossa kuntosalille sisätiloihin.
 • Kuntosalille ei tällä hetkellä käy liikuntasetelit.

Poikkeustilan aiheuttaman muutokset kuntosalilla:

 • Kuntosalilla tulee noudattaa hyvää käsihygieniaa. Tämä tarkoittaa, että kuntosalille tullessa sekä sieltä poistuttaessa tulee käyttäjien pestä kädet huolellisesti. Kuntosalille saa tulla ainoastaan terveenä.

 • Jotta kuntosalin käyttö olisi turvallista, suositellaan käyttäjämäärän olevan max 10 henkilöä kerrallaan.

 • Kuntosalin sauna ei ole käytössä poikkeusolojen aikana.

Pyrinnön avainten palautus:

 • Vapaa-aikatalo Pyrinnön kuntosali on suljettu ja tilan käyttö kuntosalikäytössä on lopetettu. Käytössä olleet avaimet pyydetään palauttamaan seuraavasti:

  • Laita avain ja nimesi kirjekuoreen. Kirjoita kirjekuoren päälle “Pyrinnön kuntosali”. Käy viemässä kirjekuori kunnantalon pääoven edessä olevaan postilaatikkoon.

Kuntosalin aukioloajat 1.7.2020 alkaen:

Maanantai        Ryhmä klo 16.30 – 17.45

Tiistai                  Ryhmä klo 17.15 – 19.30                                                

Keskiviikko    

Torstai            

Perjantai        

Lauantai                             

Sunnuntai       

Kuntosali on käytössä joka päivä klo 6.00 – 22.00, myös ryhmien aikana. Huomioithan kuitenkin, että ryhmillä on ensisijainen oikeus kuntosalilaitteisiin.

Palvelusta vastaa

Aiheeseen liittyvät asiasanat