Olet täällä

Kirjastopalvelut

Palveluajatuksemme: “Kirjasto on läsnä jokaisen kuntalaisen arjessa sekä tukee ihmisten hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä kaikella toiminnallaan ja aineistoillaan”.

Palvelut

Kirjoja lastenosastolla

Posion kirjasto sijaitsee ‘virastotalossa’ osoitteessa Suopolku 1.

Kirjastossa voit lukea aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Voit myös kuunnella äänitteitä ja lainata kirjoja, äänitteitä, dvd-levyjä ja videoita, nuotteja sekä lehtiä. Laina-ajat eri aineistotyypeillä ovat 1, 2 tai 4 viikkoa. Kirjastossa on käytössä avoin WLAN-yhteys.

Kirjastossamme palvelee myös vapaa-aikatoimen kanssa yhteistyössä ylläpidetty liikuntavälinekirjasto. Lainattavissa on mm. lumikenkiä, kahvakuulia, nyrkkeilyhanskoja, hyppynaruja, sykemittareita, kävelysauvoja ja frisbeegolf-kiekkoja ja -maalit. Liikuntavälineitä voit lainata kirjastokortilla.

Voit lainata kirjastosta myös e-kirjoja.

Siirry e-kirjastoon

 

 

VALTAKUNNALLINEN KÄYTTÄJÄKYSELY YLEISTEN KIRJASTOJEN ASIAKKAILLE 6.5. ASTI

Mitä mieltä olet kirjastostasi? Vastaa ja voita lahjakortti kirjakauppaan!

Koko Suomessa toteutetaan yleisten kirjastojen asiakkaille kysely, jossa pyydetään arvioimaan omaa kirjastoa. Kyselyn vastauksia käytetään arvioitaessa kirjastopalvelujen toteutumista ympäri maan sekä kehitettäessä kirjaston toimintaa omassa kunnassasi ja koko maassa.

Kyselyyn voi vastata kirjastokohtaisesta linkistä, jossa Posion kirjasto on esivalittuna: https://survey.taloustutkimus.fi/WebProd/Start/18255?J=478 tai osoitteessa kirjastot.fi/kysely-enkat-survey. Voit myös täyttää paperilomakkeen omassa kirjastossasi. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan 6 lahjakorttia kirjakauppaan.

Osallistuthan kyselyyn, mielipiteesi on tärkeä!

Yleisten kirjastojen valtakunnallisen käyttäjäkyselyn järjestävät opetus- ja kulttuuriministeriö, aluehallintovirasto ja yleiset kirjastot. Käytännön toteutuksesta vastaa Taloustutkimus Oy.

pysty_banneri.jpg

 

Katso muut ajankohtaiset asiat kirjaston Facebook-sivulta! Klikkaa linkkiä vasemmalla reunassa.

 

 

Posion kirjasto

 

Nyt kirjastosta myös Sosiaali- ja terveyspalvelut ja TE-palvelut sähköisesti Virtussa:

AJANVARAUS VIRTUUN tai myös puhelimitse 040 8012 426

Palvelusta vastaa