Olet täällä

Nuorisotyö

Kunnan nuorisotyön tavoitteena on tarjota monipuolisesti ja tasapuolisesti ohjausta, kasvatusta, opastusta ja toimintaa kaikille posiolaisille nuorille.

Palvelut

Varjoliito

Posion kunnan tehtäviin kuuluvat nuorisotyö- ja politiikka. Kunnan velvollisuuksiin kuuluu nuorisolain mukaisesti kasvatuksellinen ohjaus, toimintatilat ja harrastusmahdollisuudet, tieto- ja neuvontapalvelut, nuorisoyhdistyksien ja muiden nuorisoryhmien tuki, liikunnallinen, kulttuurinen, kansainvälinen ja monikulttuurinen nuorisotoiminta, nuorten ympäristökasvatus sekä tarvittaessa nuorten työpajapalvelut tai muut paikallisiin olosuhteisiin ja tarpeisiin sopivat toimintamuodot.

Posion kunnan hyvinvointisuunnitelman visiona on, että lasten ja nuorten hyvinvointi pohjautuu vahvaan itsetuntoon ja tulevaisuuden uskoon viihtyisässä ja turvallisessa kotikunnassa, joka tarjoaa asukkailleen hyvät palvelut. Palvelut tuotetaan osittain itse ja osittain yhteistyössä toiminta-alueemme (Posion kunta, Koillismaa ja Lappi) muiden toimijoiden kanssa.

Posion kunnanhallitus on hyväksynyt Posion lasten ja nuorten hyvinvointisuunnitelman vuosille 2019-2021.

Palvelusta vastaa

Liittyvät palvelut

Etsivän nuoristyön tavoite on löytää tuen tarpeessa olevat nuoret ja ohjata heidät tarvitsemansa palvelun pariin. Ota rohkeasti yheyttä oli ongelmasi...

Aiheeseen liittyvät asiasanat