Haku

Liikuntapalvelut

Posion kunta tarjoaa kuntalaisten ja matkailijoiden käyttöön liikuntapalveluja, -paikkoja ja erilaisia liikuntatapahtumia vuoden ympäri.
Liikuntatoimen tehtävänä on huolehtia liikuntatoiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä sekä kunnassa harjoitettavan liikuntatoiminnan tukemisesta. Liikuntatoimi järjestää kerho-, leiri-, uimakoulu-, kilpailu- ja kuntoliikuntatoimintaa.

Tietoja Posion kunnan järjestämistä kilpailuista ja toiminnoista:

Lentopallopuulaakin 2022 tulokset

Tälle sivulle päivitetään helmikuussa 2022 pelattavan Posion kunnan liikuntatoimen järjestämän lentopallopuulaakin tulokset. Joukkueita on mukana kaikkiaan seitsemän, jotka pelaavat ottelunsa kuutena eri päivänä helmikuun aikana.

Seuraavat joukkueet ovat ilmoittautuneet:

  • Palloilijat
  • Heavy Volley
  • Tissinkoittelijat Volley
  • Torjuntavoitto
  • Yliveto
  • Taikamaan lätkijät
  • Kitka Team

Posion kunnan liikuntapalvelut tarjoavat monipuolista ohjattua liikuntaa ja mahdollisuuksia omatoimiseen liikkumiseen sisällä ja ulkona.

Tällä sivulla

Kuvaus

Posion kunnan liikuntapalvelut tarjoavat monipuolista ohjattua liikuntaa ja mahdollisuuksia omatoimiseen liikkumiseen sisällä ja ulkona. Monipuoliset ja laadukkaat liikuntapaikat mahdollistavat kaikkien kuntalaisten ja matkailijoiden liikunnanharrastamisen, kilpaurheilun sekä virkistystoiminnan kunnan alueella.

Posion kunnan liikuntapalveluista saat tietoa seuraamalla tiedotuksia kunnan internet-sivuilla, sosiaalisessa mediassa sekä paikallislehdissä.

Palvelu on maksuton.

Posiolla on kaikille kuntalaisille avoimia ja pääsääntöisesti maksuttomia liikuntapalveluja tarjolla ympäri vuoden.

Palvelusta vastaa

Posion kunta

Viimeksi muokattu 1.6.2022

Posion kunnan Facebook-sivu

Posion kunnan tiedotteiden Facebook-sivu

Verkkosivut

Posion kunta

Posion kunnan verkkosivut.

Sähköpostit

Verkkosivut

Vapaa-aikapäällikkö

Vapaa-aikapäällikkö palvelee liikuntaa, nuorisoa, posiolaisia järjestöjä sekä hyvinvointikoordinaatioon liittyvissä asioissa.

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 408012429

Maksullisuus: Maksullinen numero

Verkkosivut