Haku

Viestintä

Posion kunta viestii toiminnastaan ja palveluistaan aktiivisesti, monikanavaisesti ja saavutettavasti. Tervetuloa seuraamaan kunnan viestintää!

Kerromme Posion kunnan ajankohtaisista asioista, kuten palveluista, suunnitelmista ja päätöksistä. Tuemme viestinnän keinoin strategian toteuttamista, johdon ja koko työyhteisön viestintää sekä palvelemme mediaa. Tavoitteenamme on vahvistaa posiolaisten paikallisidentiteettiä kuntastrategian ylpeästi posiolainen -tavoitteen mukaisesti.

Posio.fi pyrkii olemaan asukkaille, mökkiläisille ja muille sivustoa käyttäville arkea sujuvoittava sivusto, josta palvelut löytyvät helposti. Kehitämme verkkosivuja palautteen pohjalta. Loppuvuodesta 2023 Posion kunnan sivuille tuli suomenkielistä sivustoa hieman suppeampi englannin kieliversio, jotta voimme palvella paremmin myös kansainvälisiä käyttäjiä. Englanninkieliselle sivustolle pääset tästä https://www.posio.fi/en/

Posio.fi-sivusto uudistettiin vuonna 2021 ja käyttödatan perusteella uudistuksen jälkeen suosituimmat sivut ovat olleet etusivun lisäksi päätöksenteko, tapahtumat, ajankohtaista, yhteistietohakemisto, asuminen ja liikuntapaikat. Uusitun sivuston (syyskuu 2021 – syyskuu 2023) aikana sivustoa on katsottu 483 982 kertaa ja siellä oli 332 087 yksittäistä katselukertaa.

Vuoden 2023 alusta sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyivät Posion kunnalta Lapin hyvinvointialueen vastuulle, ja suurin osa niihin liittyvistä sisällöistä poistettiin Posio.fi-sivuilta alkuvuodesta.

Paikallislehdistä kunnan tärkein yhteistyökumppani on Kuriiri. Sieltä löydät Posion kunta tiedottaa -palstan.

Posion kunta sosiaalisessa mediassa

Posion kunta käyttää sosiaalista mediaa mm. tiedottamiseen, markkinointiin, osallistumiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Kunnassa on Facebook-sivu, Instagram-profiili, YouTube-kanava ja LinkedIn-sivu. Useilla kunnan toimintayksiköillä on omia sosiaalisen median palveluja käytössään.

Posion kunnan viralliset some-kanavat:

Muut kunnan some-kanavat

Posion matkailumarkkinointi

Posion matkailuyhdistys vastaa Posion matkailumarkkinoinnista yhteistyössä kunnan kanssa. Posion matkailun kanavat:

Maan pinnalla

Maan pinnalla kutsuu tutustumaan Koillismaahan ja kokoaa Kuusamon, Posion ja Taivalkosken alueen tarinat ja työpaikat yhdelle sivustolle. Maan pinnalla kertoo koillismaalaisesta arjesta, ihmisistä, avoimista työpaikoista, harrastuksista, koulutuksista, työpajoista, paikallisista ilmiöistä, tapahtumista, luonnosta ja tarinoista.

Markkinointi- ja viestintäpalveluista vastaavat

Koskinen Maija

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö

Soita: 040 8012 227

Viesti:

Jääskö Pekka

Kunnanjohtaja

Soita: 040 8012 202

Viesti: