Haku

Kulttuuritapahtumat, juhlat ja tilaisuudet

Kulttuuritoimi järjestää tapahtumia monipuolisesti eri taiteen alueilta eri ikäryhmät huomioon ottaen.

Tällä sivulla

Kuvaus

Kulttuuritoimi järjestää tapahtumia monipuolisesti eri taiteen alueilta eri ikäryhmät huomioon ottaen: esimerkiksi konsertteja ja keikkoja, teatteriesityksiä, runotapahtumia ja perinnetapahtumia. Tapahtumatarjonta vaihtelee vuosittain. Kuntalaisilla on mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia tapahtumia toteutetaan. Kansallisen veteraanipäivän ja itsenäisyyspäivän juhlat kunnan kulttuuritoimi järjestää yhteistyössä Posion seurakunnan, Posion Lions Clubin ja järjestöjen kanssa. Posion Joulunavaus järjestetään yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa. Posion kunta on Lapin Alueteatterin jäsenkunta. Lapin Alueteatteri vierailee Posiolla kiertueellaan noin kerran vuodessa. Aikuisille ja lapsille on omat kiertue-esitykset. Kotiseutumuseolla on kesäisin kulttuuri- ja perinnetapahtumia.

Seuraa kunnan tapahtumakalenteria ja ilmoituksia. Jos haluat itse ehdottaa, järjestää tai olla mukana järjestämässä tapahtumaa, ota yhteyttä kirjasto-kulttuurijohtajaan.

Palvelu on maksullinen.

Tapahtumat voivat olla maksullisia.

Kulttuuritoimen järjestämät tapahtumat ja juhlat ovat pääsääntöisesti kaikille kuntalaisille avoimia. Joihinkin tapahtumiin on pääsymaksu.

Palvelusta vastaa

Posion kunta

Viimeksi muokattu 29.12.2020

Kulttuuritoimi

Posiolla kulttuuriasioita hoitaa kirjasto-kulttuuripäällikkö.

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 408012425

Lisätiedot: Kirjasto-kulttuuripäällikkö

Maksullisuus: Maksullinen numero

Aukiolotiedot

Normaalit aukioloajat

Maanantai

09:00 - 16:00

Tiistai

09:00 - 17:00

Keskiviikko

09:00 - 16:00

Torstai

09:00 - 15:00

Perjantai

09:00 - 15:00