Tulevaisuuden koulukeskuksen valmistuskeittiön mahdollisuudet – tilaisuus yrittäjille
klo-
Valtuustosali, Kunnanvirasto, Kirkkotie 1

Hei, raaka-aineita tai elintarvikkeita tuottava tai ravintola-alan yrittäjä!
Posion kunnassa suunnitellaan uutta koulukeskusta/monitoimitaloa. Sen yhteyteen on ajatuksena suunnitella valmistuskeittiö. Kunnassa pohditaan valmistuskeittiön luomia mahdollisuuksia niin kunnan kuin yksityisen toimijan näkökulmista. Tervetuloa maanantaina 26.5.2025 klo 16–18 kunnantalon valtuustosaliin keskustelemaan ja ideoimaan valmistuskeittiön mahdollisuuksista!
Ohjelma
16.00 Kahvit
16.10 Tervetuloa ja pohjustus aiheeseen, Pekka Jääskö, Posion kunnanjohtaja
n. 16.20 Kokemuksia yksityisen ja julkisen toimijan yhteistyöstä saman katon alla, Mika Määttä, Ravintola Talonpöytä
Ohjelma jatkuu työpajatyyppisesti yhdessä keskustellen ja ideoiden. Tilaisuuden tavoitteena on aidosti kuulla yrittäjiä ja yhdessä miettiä tulevaisuuden toimintaa sekä saada materiaalia kunnalle koulukeskuksen/monitoimitalon suunnittelutyön tueksi. Läpikäytäviä teemoja ovat muun muassa:
- Mitä kaikkea on hyvä ja tärkeä ottaa huomioon tilasuunnittelussa yrittäjien näkökulmista? (tila, laitteet, infra…) Entä onko mahdollista ja mitä tulee ottaa huomioon, jos tilaa käyttää eri toimija eri aikoina? (esim. talvi/kesä, arki/viikonloppu tms)
- Miten mahdollistetaan paikalliset raaka-ainevirrat?
- Mitä tulevaisuuden toimijan kilpailutuksessa on tärkeä ottaa huomioon, jotta toimijaksi saadaan paikallisten raaka-aineiden mahdollisuuksista kiinnostunut yrittäjä?
- Miten luodaan ja tuetaan verkostomaista yhteistyötä alalla? Miten saadaan näkyväksi ja käyttöön alueella toimivien tuottajien potentiaali ja ravintola-alan yrittäjien tuotetarpeet?
Tervetuloa!
Viimeksi muokattu 21.5.2025