Haku

Tiedote Posion terveyskeskuksen kesäajan toiminnasta – etävastaanottoja saatavilla normaalia enemmän

Posion terveyskeskuksen paikan päällä tapahtuva toiminta keskittyy kesäaikana päivystysvastaanottoon. Vastavuoroisesti lääkäreiden etävastaanottoaikojen määrää on lisätty. Etävastaanotoille valitaan ne asiakkaat, joiden asia soveltuu etänä hoidettavaksi. Myös terveyskeskuksen vuodeosaston lääkärikiertoja tehdään kesän aikana osittain etäyhteydellä.

Puhelinpalvelumme toimivat kesäaikana normaalisti

Päivystysohjaus palvelee vuorokauden kaikkina aikoina numerossa 016 254 100. Kiireetön ajanvaraus, lääkäripäivystys, laboratoriotulokset ja muu tiedustelu palvelee virka-aikana numerossa 016 439 300. Vuodeosaston potilaiden voinnin tiedustelut pyydämme tekemään potilaalta itseltään tai erillisenä soittoaikana numerosta 040 801 2337 klo 13–15 välillä.

Laboratorioon ajanvaraus tapahtuu 4.7.- 22.7.2022 välisenä aikana numerosta 016 439 300. Nettivaraus ei ole toiminnassa.

Henkeä uhkaavissa tilanteissa soita aina 112.

Hätätilanteet, lakisääteiset palvelut ja hoitotakuu toteutuvat myös kesällä

Kesäaikana yllättäviin muutoksiin esimerkiksi henkilöstön määrässä tai tietojärjestelmissä ei pystytä varautumaan niin hyvin kuin haluaisimme. Teemme kuitenkin parhaamme ja pyydämme kuntalaisilta ymmärrystä mahdollisiin häiriöihin ja viiveisiin palveluissa. Kesäaikana lakisääteiset palvelut ja hoitotakuu toteutuvat normaalisti. Myös hätätilanteet hoidetaan kesällä normaalisti.

Hyvää kesää kaikille!

Viimeksi muokattu 1.7.2022