Haku
Miki Kim ja keramiikkatyö. Miki Kim ja keramiikkatyö.

Elinvoimapalvelut

Elinkeinopalvelujen tehtävänä on posiolaisen yritystoiminnan edistäminen, kunnan veto- ja pitovoimaisuuden vahvistaminen sekä kunnan elinvoimaisuuden kehittäminen.

Posion kunnan elinvoimapalveluihin kuuluvat maankäyttö ja kaavoitus, työllisyydenhoito, asettautumispalvelut sekä elinkeinopalvelut.

Toimintaamme ohjaa Posion kuntastrategian tavoitteet.

Ruskasta nauttimista Korouomassa

Tutustu yrittäjien tarinoihin Maan pinnalla -sivustolla

Maan pinnalla on kokoelma paikallisten kertomia tarinoita siitä, millaista on asua,  työskennellä ja toimia yrittäjänä Kuusamon, Posion ja Taivalkosken alueella – mistä arki Koillismaalla muodostuu. Täällä pääset alkuun oman unelmasi toteuttamisessa.
Lue lisää maanpinnalla.fi-sivustolta.

Yritysneuvonta

Oulun seudun Uusyrityskeskus ry tarjoaa alkavan yrittäjän neuvontapalveluita ja ohjausta Posiolla. Palvelut ovat maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia. Henkilökohtaisen neuvonnan pääpaino on liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä sekä kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimisessa. Lisäksi neuvontaa saa mm. yrityksen rahoitukseen, eri yritysmuotoihin, verotukseen, kirjanpitoon, vakuutusturvaan ja yrityksen käynnistämiseen liittyvissä asioissa. Ajan yritysneuvojalle voi varata helposti ajanvarauskalenterista. Neuvontaa saa henkilökohtaisesti tai etänä. Lue lisää ja varaa aika yritysneuvojalle täältä.

Uusyrityskeskuksen sivustolta löytyy paljon hyödyllistä tietoa, kuten ”Perustamisopas alkavalle yrittäjälle” ja taloussuunnitelma-pohja. Lisäksi voit lukea yrittäjätarinoita ja uutisia.

Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaarisarjan seuraava webinaari on 5.4.2023 klo 10-11. Osallistuminen on ilmaista eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Keväällä jo pidettyjen Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaarien tallenteet löytyvät uusyrityskeskuksen etusivulta.

Matkailuneuvonta

Posiosta Suomen ensimmäinen kestävä matkailualue

Posio on ensimmäisenä suomalaisena matkailualueena saanut Visit Finlandin kestävän matkailun Sustainable Travel Finland -merkin 6.10.2020.

Tutustu tarkemmin

Jääskö Pekka

Kunnanjohtaja

Soita: 040 8012 202

Viesti: