Haku

Ryhmäkoti Kanerva

Ryhmäkoti Kanerva on ympäri vuorokauden hoivaa ja tukea tarjoava koti erityistä tukea tarvitsevalle ihmiselle.

Kuvaus

Ryhmäkoti Kanerva on ympäri vuorokauden hoivaa ja tukea tarjoava koti erityistä tukea tarvitsevalle ihmiselle. Kanervassa elämä perustuu asukkaiden omiin, yksilöllisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Toiminnassa on tärkeää asukkaiden itsemääräämisoikeus ja osallisuus jokaisen toimintakyky ja tuen tarve huomioon ottaen. Ohjaajat tukevat asukkaiden oman näköisen elämän ja toiveiden toteutumista. Jokaisella asukkaalla on oma, tilava huoneisto, jossa wc/suihkutila sekä keittiömahdollisuus. Asukkaat ovat sisustaneet huoneensa itse läheistensä tai henkilökunnan tuella. Posion kunta vuokraa huoneistot asukkaille. Keskeisenä ajatuksena on aito läsnäolo asukkaiden kanssa. Kanervassa on asukkaiden mielipiteiden kuuleminen, yhteisien kommunikointikeinojen etsiminen ja jokaisen asukkaan omia vuorovaikutustaitojen tukeminen.

Eri aistien kautta tulevilla asioilla on tärkeä osuus toiminnassa, mm. ruuanlaiton ja leipomisen tuoksut tuovat turvallisuuden ja mielihyvän tunnetta. Ulkona huomioidaan luonnon äänet ja tuoksut ja erilaisiin materiaaleihin tutustutaan tunnustellen. Kanervassa luomme asiakkaille mahdollisuuden tasa-arvoiseen elämään ja ehkäisemme vaikeammin vammaisten ihmisten syrjäytymistä. Jokainen asukas saa yksilöllisen, tarkoituksenmukaisen hoivan ja tuen.

”Toimintaa yhteisöllisesti yksilöllisyys huomioon ottaen”

Sijainti

Osoite

Sairaalantie 2i

97900 POSIO

Palvelusta vastaa

Coronaria Oy

Viimeksi muokattu 12.7.2024

Puhelinnumerot

Puhelin: +358 408012315

Maksullisuus: Maksullinen numero

Sähköpostit