Haku

Posion kunta etsii toimistosihteeriä hyvinvointipalveluihin – hae 24.1. mennessä

Posion kunnan hyvinvointipalvelut etsii joukkoonsa toimistosihteeriä toistaiseksi voimassa olevaan toimeen 1.2.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Toimistosihteerinä tehtäviisi kuuluu ensisijaisesti sosiaali- ja terveydenhuollon hallinto- ja tukipalveluiden monipuoliset toimistotehtävät. Tehtäviisi kuuluvat muun muassa omaishoidon tuen valmistelu, asiakaslaskutus, ostolaskujen käsittely, veteraanimäärärahan seuraaminen ja raportointi, asiakaspalvelu ja muut yleiset toimistotehtävät.

Tarjoamme kehittämismyönteisen organisaation, jossa arvostetaan yhteisöllisyyttä sekä avointa ja positiivista työskentelyilmapiiriä. Henkilöstöllä on hyvät mahdollisuudet osallistua täydennyskoulutuksiin sekä palveluiden kehittämiseen. Henkilöstöetuna kunta tarjoaa työntekijöilleen hyvät virike-etuudet (mm. ePassi, kuntosalin käyttö henkilökuntahintaan, etätyömahdollisuus, lounasetu). Posiolla sinua odottaa kaunis Etelä-Lapin luonto: Riisitunturin kansallispuisto, Korouoman rotkolaakso, Livojärven hiekkarannat ja lukemattomia muita luontokohteita.

Hae Kuntarekryssä 24.1.2022 klo 15 mennessä.

Viimeksi muokattu 13.1.2022