Haku

Oulun seudun Uusyrityskeskus tarjoaa alkavan yrittäjän neuvontapalveluita ja ohjausta Posiolla

Oulun seudun Uusyrityskeskus ry tarjoaa alkavan yrittäjän neuvontapalveluita ja ohjausta Posiolla. Palvelut ovat maksuttomia ja ehdottoman luottamuksellisia.

”Uutta yritystä perustavalla on paljon opeteltavaa, ja Uusyrityskeskuksen kautta saa asiantuntevaa neuvontaa. Heillä on esimerkiksi valmiita pohjia liiketoimintasuunnitelman tekemiseen. Tällä kunta haluaa tukea posiolaisia yrittäjyyden tielle”, Posion kunnan elinvoimajohtaja Eeva Erkinjuntti sanoo.

Posion kuntastrategian yhtenä tavoitteena on olla Suomen yrittäjämyönteisin kunta.

Henkilökohtaisen neuvonnan pääpaino on liikeidean ja liiketoimintasuunnitelman kehittämisessä sekä kannattavan liiketoiminnan edellytysten arvioimisessa. Lisäksi neuvontaa saa mm. yrityksen rahoitukseen, eri yritysmuotoihin, verotukseen, kirjanpitoon, vakuutusturvaan ja yrityksen käynnistämiseen liittyvissä asioissa. Ajan yritysneuvojalle voi varata helposti ajanvarauskalenterista. Neuvontaa saa henkilökohtaisesti tai etänä. Lue lisää ja varaa aika yritysneuvojalle täältä.

Uusyrityskeskuksen sivustolta löytyy paljon hyödyllistä tietoa, kuten ”Perustamisopas alkavalle yrittäjälle” ja taloussuunnitelman pohja. Lisäksi voit lukea yrittäjätarinoita ja uutisia.

Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaarisarjan seuraava webinaari on 5.4.2023 klo 10-11. Osallistuminen on ilmaista eikä ennakkoilmoittautumista tarvita.

Keväällä jo pidettyjen Suunnitteletko yrittäjyyttä -webinaarien tallenteet löytyvät uusyrityskeskuksen etusivulta.

Lisätietoja:

  • Pekka Jääskö, pekka.jaasko@posio.fi, 040 8012 202
  • Tuija Aitto-oja, Oulun uusyrityskeskuksen toimitusjohtaja, 040 510 6315, tuija.aitto-oja@uusyrityskeskus.fi

Viimeksi muokattu 22.1.2024