Haku

”Markkinointi ei ole enää vapaaehtoista” – Jani Halme ja muut viestintäasiantuntijat mukana Asettautumispalveluhankkeen päätöswebinaarissa 12.1.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan asettautumispalvelujen ja -viestinnän kehittämisestä Asettautumispalveluhankkeen päätöswebinaariin ke 12.1. klo 9.30-11.00 Teamsiin: Liity kokoukseen napsauttamalla tästä.

ToinenPHD:n luova johtaja ja toimittaja, some-ohjelmasta Kotimaan katsaus tunnettu Jani Halme väittää puheenvuorossaan, että markkinointi ei ole vapaaehtoista.

Kuntaliiton johtava lakimies Ida Sulin ja verkkopalveluiden kehityspäällikkö Tony Hagerlund tarkastelevat kuntien, niiden henkilöstön ja luottamushenkilöiden viestintää otsikolla Rajatapaus.

Kansainvälistymispalvelujen asiantuntija Jaana Severidt Lapin yliopistosta pohtii, mikä saa kansainväliset opiskelijat tulemaan ja jäämään Lappiin.

Yllätysvieras puntaroi, lähtisikö Lappiin töihin, ja muutosmuotoilija Saara Utti Tamorasta kuvaa tulomuuttoa muuttuvassa maailmassa.

Posion kunnanjohtaja Pekka Jääskö arvioi, mihin tammikuun lopussa päättyvä hanke innosti ja mitä se saa tekemään.

Tutustu hankkeen kuntakohtaisiin tuotospaketteihin osoitteessa https://www.posio.fi/elinkeinopalvelut/asettautumispalveluhanke/.

Tilaisuuden järjestää ESR-rahoitteinen Asettautumispalveluhanke Kemijärvelle, Keminmaalle ja Posiolle.

Webinaarin ohjelma:

9.30-9.35 Avaussanat Anna Kaasinen, hankekoordinaattori

Kuntien kokemukset ja haasteet:

9.36-9.43 Mistä innostuimme, mitä teemme? Pekka Jääskö, Posion kunnanjohtaja

9.44-9.49 Tulomuutto muuttuvassa maailmassa Saara Utti, muutosmuotoilija, Tamora Oy

Työvoima ja kohtaanto:

9.50-9.52 Työperäinen tulomuutto Anna Kaasinen

9.53-10.00 Lappiinko töihin? Yllätysesiintyjä

10.00-10.07 Miksi tulla, miksi jäädä? Kansainväliset opiskelijat Lapissa. Jaana Severidt, Lapin yliopiston kansainvälistymispalvelujen asiantuntija

Viestintä ja markkinointi:

10.10-10.20 Markkinointi ei ole vapaaehtoista, Jani Halme, luova johtaja, ToinenPHD Oy

10.20-10.40 Rajatapaus – näkökulmia kuntien, niiden henkilöstön ja luottamushenkilöiden viestintään. Kuntaliitto: Ida Sulin, johtava lakimies, ja Tony Hagerlund, viestinnän kehittämispäällikkö

Katse tulevaan:

10.41-10.56 Keskustelu

10.56-11.00 Päätössanat Anna Kaasinen

Viimeksi muokattu 5.1.2022