Haku

Hae sijaiseksi Posion peruskouluun tai päiväkotiin

Posion päiväkoti ja peruskoulu rekrytoivat sijaisuuksiin eri aloille valmistuneita ammattilaisia sekä alalle opiskelevia osaamisen mukaisiin tehtäviin. Sijaisuuksia on tarjolla eri aikoina, oma kiinnostus ja toivomukset huomioiden.

  • Posion päiväkodissa on kolme osastoa, joista yksi tarjoaa ympärivuorokautista hoitoa. Päiväkoti on 44-paikkainen ja siinä on kolme ryhmää; 0-4-vuotiaiden ryhmä, vuorohoitoryhmä ja pikkueskareiden ryhmä. Posion varhaiskasvatukseen kuuluu myös ryhmäperhepäiväkoti Ryhmis ja peruskoululla esiopetusta täydentävä aamu- ja iltapäivätoiminta. Olemme mukana 2-vuotisessa esiopetuskokeilussa.

    Lisätietoja ja ilmoittautumiset päiväkodin sijaisuuksiin: Vs. varhaiskasvatuksen vastaava Tiina Krank: 040 8012 390, tiina.krank(at)posio.fi tai Kuntarekryn kautta.
  • Posion peruskoulu on kunnan ainoa perusopetusta antava 0-9 luokkien yhtenäiskoulu, opettajakunta on lukion kanssa yhteinen. Samassa kiinteistössä toimiva Posion lukio on keramiikka- ja liikuntapainotteinen, hyvistä tuloksistaan tunnettu pieni lukio. Koululla toimii aamupäiväkerho klo 6.30-8.45 sekä iltapäiväkerho klo 13-16.30. Koululla sijaisuuksia on tarjolla sekä opettajille että koulunkäynninohjaajille.

    Lisätietoja ja ilmoittautumiset peruskoulun sijaisuuksiin: Posion peruskoulun ja lukion rehtori Salla-Maarit Toivanen: 040 8012 412, salla-maarit.toivanen(at)posio.fi tai Kuntarekryn kautta.

Sijaisuuksiin valittujen on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote. Posion kunta on savuton työyhteisö.

Viimeksi muokattu 1.9.2021