Haku

Ikäihmiset

Posiolla on laadukkaat palvelut ikäihmisille. Tutustu palveluihimme tällä sivulla.

Vapaa-aika

Vapaa-ajan aktiviteetteja ovat mm. kulttuuri- ja kirjastopalvelut. Posion kaunis luonto tarjoaa monipuoliset ulkoilumahdollisuudet ympäri vuoden. Posiolla on myös aktiivinen eläkeliiton yhdistys, joka järjestää monenlaisia kerhoja ja yhteisiä matkoja.

Tutustu tarkemmin

 


Iäkkäiden palvelut

Posion kunnalla on iäkkäille kuntalaisille suunnattuja palveluita. kuntouttavaa päivätoimintaa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi, ikääntyvän henkilön neuvontaa, ohjausta ja palvelutarpeen selvittämistä.

Tutustu tarkemmin


Ikäihmisten vuokra-asunnot

Vuokra-asuntoja on Valmankodin B-siivessä 6, C-siiven alakerrassa 8 ja palvelukeskuksessa 26 asuntoa. Valmankodin kiinteistössä sijaitsevat vuokra-asunnot ovat yksiöitä ja kaksioita, joiden asuinpinta-ala on 28 – 48 m2. Kiinteistössä on automaattinen paloilmaisinjärjestelmä.

Palvelukeskus Valkaman asunnot sisältävät tupakeittiön, makuuhuoneen, eteisen, kylpyhuoneen ja lasitetun parvekkeen ja niiden koko vaihtelee 39 ja 56 m2 välillä. Palvelukeskuksessa on automaattinen paloilmaisin- ja sammutusjärjestelmä, huonekohtaiset lämpö- ja savutunnistimet sekä kamera- ja kulunvalvonta.

Asuntoja haetaan asuntohakemuksella, jota on saatavilla perusturvatoimistolla, kunnan virastotalolla ja sähköisessä muodossa. Täytetty hakemus toimitetaan perusturvatoimistoon.

Tutustu tarkemmin

Viimeksi muokattu 15.11.2022