Haku

Osallistu Lapin hyvinvointialueen strategiakyselyyn ja vaikuta lappilaisten hyvinvointiin! 

Luodaan yhdessä pohja Lapin asukkaiden hyvinvoinnille ja mietitään hetki asioita, jotka edistävät ja haastavat hyvinvointia alueellamme. Tule mukaan Lapin hyvinvointialueen verkkoaivoriiheen ja jaa arvokkaat ajatuksesi: www.fountainpark.fi/lapinhva.

Kysely on avoinna sunnuntaihin 3.4.2022 asti. Osallistut nimettömänä, ja aikaa menee noin vartti. Jos oikein innostut, kannattaa vastata myöhemmin uudestaankin, niin pääset kommentoimaan taas uusia mielipiteitä.

Kyselyn tuloksia hyödynnetään hyvinvointialueen strategiatyössä. Strategiaa työstetään koko kevään ja kesän ajan, ja lopullisen strategian Lapin aluevaltuusto hyväksyy viimeistään alkusyksystä. Strategiatyön etenemistä voit seurata mm. nettisivuillamme www.lapha.fi

Käytännön syistä tämä aivoriihi on valitettavasti vain suomen kielellä ja vastata voi vain suomeksi. Kyselyyn toivotaan kuitenkin vastauksia myös saamenkielisiltä. Hyvinvointialue järjestää myöhemmin erillisen kyselyn erityisesti saamenkielisiin palveluihin liittyen. Siihen on mahdollista vastata kaikilla saamen kielillä. 

Lisätietoja strategiatyöstä: Lapin aluehallituksen puheenjohtaja Tapani Melaluoto, tapani.melaluoto@lapha.fi, 040 841 0311, vt. hyvinvointialuejohtaja Jari Jokela, jari.jokela@lapha.fi, 040 532 3998 

Kyselyyn liittyvät käytännön asiat:  viestintäpäällikkö Riitta Muhonen, riitta.muhonen@lapha.fi, 040 524 5270.

Viimeksi muokattu 22.3.2022