Haku

Posion kunta huutokauppaa vuoden 1967 Valmet-traktorin

Kunnan vanha traktori.

Posion kuntaa vuodesta 1967 uskollisesti palvellut Valmet 565/1900 -traktori laitetaan viimeiselle taipaleelle, hyvään kotiin. Traktori on nähtävillä Muikkumarkkinoiden aikaan 16-17.7.2022 Posion isolla torilla. Puskulevy ja jääketjut kuuluvat kauppaan ja tuodaan ostajien nähtäville torille.

Katso kuvat ja video traktorista, tarkemmat tiedot kunnosta sekä huutokaupan ehdot Kiertonetistä tästä linkistä.

Huutokauppa käydään Kiertonet-palvelussa ja huutoaika päättyy sunnuntaina 17.7. kello 12. 

Tässä ohjeita huutokauppaan:

  • Rekisteröidy Kiertonetin käyttäjäksi, että pääset tekemään tarjouksia traktorin huutokaupassa. Täytä yhteystiedot osoitteessa https://kiertonet.fi/rekisteroidy/kayttaja
  • Tarvitset myös verkkopankkitunnukset käyttäjätilin vahvistamista varten. Rekisteröityminen onnistuu niin tietokoneella kuin muillakin älylaitteilla.

Muikkumarkkinoilla on myös kunnan peräkonttikirppis, jossa myydään käytöstä poistettua tavaraa edullisesti. Varaa käteistä mukaan ja tule tekemään löytöjä!

Myytyjen tavaroiden tuotto menee hyvään tarkoitukseen. Posion uuden kuntastrategian yksi tavoitteista on olla perheiden Posio. Tuotto käytetään varhaiskasvatuksen hyväksi Posion päiväkodin uusiin leluihin, joista on iloa posiolaisille lapsille pitkäksi aikaa.

Tervetuloa Muikkumarkkinoille 16.-17.7.2022!

Lisätietoa ja markkinoiden ohjelma www.muikkumarkkinat.fi

Viimeksi muokattu 6.7.2022