Haku

Posion kunta ottaa käyttöön uuden tilavarauspalvelun 29.8. alkaen – myös kuntosalikortit ostetaan uudesta palvelusta 

Posion kunta ottaa käyttöön uuden tilavarauspalvelun maanantaina 29.8.2022 alkaen. Linkki palveluun lisätään avauspäivänä kunnan verkkosivujen etusivulle sekä kunnan sosiaalisen median kanaviin.

Kuntosalikortit siirtyvät uuteen palveluun – uutuutena yhden päivän käyttöoikeus 

Jatkossa Taikasalin kuntosalikortti maksetaan tilavarauspalvelun verkkokaupan kautta. Tilavarauskalenterin kautta voit myös tarkistaa Taikasalin ryhmien varausaikataulun, mikäli haluat esimerkiksi ajoittaa käynnit salille rauhallisempaan aikaan.

Posio-kortti tulee jatkossa rekisteröidä omalle nimelle, jotta se toimii jatkossa avaimena älylukituksen piiriin kuuluvissa tiloissa. Kortin rekisteröinti tulee tehdä ennen kuin ostaa uuden käyttöoikeuden uudesta palvelusta.  

Rekisteröinti tapahtuu tilavarauspalvelun käyttöoikeusmaksut kohdasta – Posio-kortin rekisteröinti. 

Vanhasta verkkokaupasta ostetut kuntosalin käyttöoikeudet eivät siirry uuteen tilavarauspalveluun, joten on tärkeää käyttää vanha käyttöoikeus kokonaan loppuun ennen kuin ostaa lisää käyttöoikeutta uudesta verkkokaupasta. 

Uutena palveluna käytössä on myös kuntosalin yhden päivän käyttöoikeus. Kuntosalilla yhden päivän sekä viikon käyttöoikeus on myös jatkossa ostettavissa mobiilitunnisteelle, jolloin Taikasalin oven aukaisu toimii puhelimen HID-sovelluksen kautta.  

Mobiilitunniste mahdollistaa lyhytaikaisten käytön ilman Posio-kortin hankintaa. 

Sini-areenan luisteluvuorot varataan uudesta palvelusta 

Uutena palveluna tarjotaan myös luistelun yleisövuorot Sini-areenalle. Sini-areenan tilavarauskalenterin kautta voi tarkistaa viikkokohtaisesti jäähallin yleisövuorot. Jäähallin yleisövuoroissa voi olla viikkokohtaisia eroavaisuuksia riipuen mm. mahdollisista varatuista turnauksista.  

Sini-areenan yleisövuoron yhden päivän käyttöoikeus on myös ostettavissa mobiilitunnisteelle ilman Posio-kortin hankintaa.

Lisätietoja

Tilavarauspalveluun liittyvät tiedustelut sähköpostilla osoitteeseen tilavaraus@posio.fi.

Maksaessa Taikasalin tai Sini-areenan käyttöoikeusmaksuja E-passilla tai Smartumilla tulee pyytää ohjeet ennen maksua sähköpostilla osoitteesta tilavaraus@posio.fi. 

Viimeksi muokattu 22.8.2022