Haku

Sähköinen perhekeskus kokoaa lasten, nuorten ja perheiden palvelut yhteen paikkaan

Posion sähköinen perhekeskus on nyt julkaisu osoitteessa posio.fi/sahkoinen-perhekeskus.

Sähköisen perhekeskuksen sivuilta löydät kootusti tietoa Posion lasten, nuorten ja perheiden palveluista yhteystietoineen, ikäryhmittäin ja elämäntilanteen mukaan jaoteltuna. Jokaisen kohderyhmän alta löydät tietoa arjen palveluista, erilaisista tuen muodoista, erityistason palveluista, kohtaamispaikoista sekä eri ikäryhmille suunnattua tekemistä ja harrastuksia. Lisäksi jokaisen valikon alta löytyy ”Tukea verkosta” –osio, johon on koottu kattavasti tietoa verkossa saatavilla olevista palveluista.

Posion perhekeskus on monialainen lasten, nuorten ja perheiden palveluiden verkosto. Perhekeskus ei siis ole yksittäinen rakennus vaan se kattaa alueen monialaiset palvelut yhteensovittaen lapsiperheiden sosiaali- ja terveyspalvelut, sivistyspalvelut sekä järjestöjen ja seurakunnan palvelut.

”Perhekeskustoiminta ja kehittäminen on lähtenyt hyvällä vauhdilla käyntiin”, perhekeskuskoordinaattori Sanna Lampela kertoo.

”Sähköisen perhekeskuksen lisäksi olemme saaneet käynnistettyä monenlaista uutta toimintaa ja mikä tärkeintä, olemme saaneet myös palveluiden käyttäjät mukaan kehittämiseen kehittäjävanhempien ja kehittäjänuorten ryhmien kautta. Työtä on tehty hyvällä ja tiiviillä yhteistyöllä, mikä on mahdollistanut niin uusien toimintamallien kehittämistä kuin laajempien tapahtumienkin suunnittelua.”

Posion kuntastrategian yhtenä tavoitteena on olla Perheiden Posio, ja perhekeskustoiminta tukee tätä tavoitetta.

Tarkemmin perhekeskuksen toimintaan ja tehtäviin sekä perhekeskuksen verkostoon pääset tutustumaan Posion perhekeskuskäsikirjan kautta.

Posion perhekeskuksen löydät myös Facebookista ja Instagramista nimellä @posionperhekeskus.

Lisätietoja: Perhekeskuskoordinaattori Sanna Lampela, sanna.lampela@posio.fi, 040-8012438″

Viimeksi muokattu 5.4.2023