Haku

Ajankohtaista energiasta

klo-

Yhteisö- ja etätyötila Tarmo

Energian säästäminen ja siirtyminen kohti uusiutuvia energialähteitä koskettavat sekä pohjoisia yrittäjiä että asukkaita. Halusit sitten vähentää ilmastopäästöjäsi tai säästää euroja, tule kuulemaan ajantasaista tietoa energia-asioiden neuvonnasta ja tukimuodoista sekä energian säästämisestä! Mahdollisuus kysyä, keskustella ja vaihtaa ajatuksia. Tilaisuus on maksuton.

Tilaisuus on kahdessa osassa. Ensin keskustellaan yrittäjien näkökulmasta ja toisessa vaiheessa asukkaiden ja yhdistysten näkökulmasta.

OHJELMA 15:00-16:00 Tietoiskut yrittäjille:
– Posion kunnan tervehdys
– Pohjois-Suomen Energianeuvonta – tietoa energiakatselmoinneista, tuista ja neuvontapalveluista yrityksille. Antti Sirkka, projektipäällikkö, Feasib Oy.
– Leaderiltä vauhtia kestävään yrittäjyyteen – Energiainvestoinnit ja yritysten kehittämistuet. Pirjo Jaakkonen, toiminnanjohtaja, Koillismaan Leader ry.

16:00-17:00 Kahvit ja keskustelua

17:00-18:00 Tietoiskut asukkaille ja yhdistyksille:

– Posion kunnan tervehdys
– Leaderistä resursseja energiatehokkuuteen – tietoa kehittämis- ja investointituista yhdistyksille ja yhteisöille. Pirjo Jaakkonen, toiminnanjohtaja, Koillismaan Leader ry.
– Pohjois-Suomen Energianeuvonta – puolueetonta ja maksutonta neuvontaa asukkaille. Antti Sirkka, projektipäällikkö, Feasib Oy.
– Kohti energiatehokkaita maaseutuyhteisöjä – Ilmastoviisas pohjoinen maaseutu -hanke esittäytyy. Sanna-Mari Suopajärvi, projektipäällikkö, Peräpohjolan Leader ry.

18:00-18:30 Kysymyksiä ja keskustelua

Yrittäjien osuuteen klo 15-16 voit osallistua etäyhteydellä. Ilmoittaudu silloin sähköpostitse Antti Sirkalle antti.sirkka@feasib.fi.

Kahvitarjoilu on yhteinen kaikille osallistujille. Paikan päälle tulijoilta ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Pohjois-Suomen energianeuvonta, Posion kunta, Ilmastoviisas pohjoinen maaseutu -hanke sekä Koillismaan Leader ry.

Lisätietoja
Antti Sirkka, p. 044 9828 747 antti.sirkka@feasib.com
Maija Koskinen, p. 040 8012 227 maija.koskinen@posio.fi

Viimeksi muokattu 2.4.2024