Haku

Jouluista jazzia: Christmas Jazz -konsertti (Mariah Hortans, laulu ja Mathias Sandberg, kitara)

Liput 5€ ovelta n. puoli tuntia ennen konsertin alkua. *** Jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg tekevät marras-joulukuussa 35 konsertin Christmas Jazz -jäähyväiskiertueen. Yhdessä he ovat kiertäneet Yhdysvalloissa sekä tehneet yli 650 konserttia lähes kaikissa Suomen kunnissa Utsjoelta Hankoon. Kiertueen yhteydessä julkaistaan heidän pitkään odotettu kolmas ja viimeinen duoalbuminsa ”Christmas at Last”.

klo-

Posion kunnantalon valtuustosali, Kirkkotie 1

Konsertti sisältää lauluja englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi ja ohjelma muodostuu Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista joulusävellyksistä, perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista.

Jazzkitaristi ja säveltäjä Mathias Sandberg on opiskellut sekä New Yorkin Manhattan School of Musicissa että Bostonin Berklee College of Musicissa. Hän kuuluu maamme aktiivisimpiin jazzmuusikoihin. Mariah Hortans on koulutukseltaan laulunopettaja. Hän toimii esiintymisien ja opetuksen lisäksi myös ääninäyttelijänä, lauluntekijänä ja tuottajana.

Viimeksi muokattu 17.10.2022