Haku

Kyläiltapäivä Aholassa

klo-

Kirkkotie 1, kunnantalon valtuustosali

Tervetuloa Posion kunnan järjestämään kyläiltaan Aholaan kunnantalon valtuustosaliin! Voit osallistua myös etänä Teams-yhteyden kautta.

Kyläiltoja järjestetään loka-marraskuussa kaikissa ilmansuunnissa ja lopuksi on vielä kyläiltapäivä Aholassa kunnantalon valtuustosalissa. Kaikissa tilaisuuksissa on sama ohjelma.

Tilaisuus avataan kahvi- ja teetarjoilulla klo 12.

Kunnanjohtaja Pekka Jääskö aloittaa ohjelman tervehdyksellään.

Etelä-Posion Livonetin valokuituverkon aktiivi ja kunnan valokuituselvityksen tekijä Aaro Lehtomäki kertoo luotettavien nettiyhteyksien suunnittelusta ja rakentamisesta Posiolle.

Kunnan hyvinvointipalvelujen johtaja Marjo Paloniemi ja hallintojohtaja Eija Ahola kertovat kuntalaisten hyvinvointi- ja turvallisuuskyselyn tuloksista ja aiheesen liittyvistä suunnitelmista.

Pekka Jääskö kertoo valmiuskeskuksen perustamisesta Posiolle. Valmiuskeskus perustetaan vastaamaan yllättäviin häiriötilanteisiin, kuten myrskyihin, sähkön- tai vedenjakelun keskeytymiseen tai tulipaloihin.

Onko sinulla kysymys, josta haluaisit keskustella kyläillassa? Kerro kysymyksesi sähköpostilla antti.poysa@posio.fi tai jätä se alla olevalla lomakkeella.

Viimeksi muokattu 23.11.2021