Haku

Luonnollisen hajuveden valmistus – työpaja

Oletko kyllästynyt keinotekoisiin tuoksuihin, jotka ovat täynnä haitallisia kemikaaleja? Tule mukaan lumoavaan työpajaan, jossa tutustut luonnollisen hajuveden valmistuksen taiteeseen ja luot persoonallisen tuoksun puhtaista eteerisistä öljyistä. Tilaisuus on maksullinen, hinta 79,00€.

klo-

Vanamo Cosmeticsin tilat, Kiekerötie 10, 97900 Posio (Sijainti kartalla) Lisätietoja: https://vanamocosmetics.fi/products/luonnollisen-hajuveden-valmistus-tyopaja

Kuva: Vanamo Cosmetics

Oletko kyllästynyt keinotekoisiin tuoksuihin, jotka ovat täynnä haitallisia kemikaaleja? Tule mukaan lumoavaan työpajaan, jossa tutustut luonnollisen hajuveden valmistuksen taiteeseen ja luot persoonallisen tuoksun puhtaista eteerisistä öljyistä. Tiesitkö? Useimmat kaupalliset hajuvedet sisältävät hyvin vähän todellisia eteerisiä öljyjä ja ovat sen sijaan täynnä synteettisiä tuoksuja ja mahdollisesti haitallisia kemikaaleja. Hallitse mitä laitat ihollesi ja uppoudu luonnonhajuvesien maailmaan. Mitä odottaa: 🌿 Opi hajuvesien valmistuksen taito: Sukella tuoksujen kiehtovaan maailmaan tutkiessamme hajuvesien eri sävyjä ja harmonioita. Ylätuoksuista perustuoksuihin saat syvemmän käsityksen tuoksukoostumuksesta ja siitä, kuinka luoda harmoninen sekoitus, joka huokuu ainutlaatuista persoonaasi. 🌹 Luo tunnustuoksusi: Käytä uutta tietämystäsi käytännössä, kun suunnittelet ja luot oman luonnollisen hajuvetesi käyttämällä valikoimaa puhtaita eteerisiä öljyjä. Asiantuntevan opastuksen ja henkilökohtaisten neuvojen avulla yhdistät tuoksut täydellisesti ja lähdet räätälöidyllä tuoksulla, joka vangitsee olemuksesi. 📖 Kattava opas: Ota mukaan kotiin kattava opaskirja täynnä arvokasta tietoa, hajuvesireseptejä ja vinkkejä tuoksujen valmistamiseen kotona. Tämä korvaamaton resurssi antaa sinulle mahdollisuuden jatkaa tuoksumatkaasi ja kokeilla erilaisia tuoksuja vielä pitkään työpajan päätyttyä. Makunystyröille meiltä löytyy herkulliset makeat ja suolaiset herkut vastakeitetyn kahvin ja tuoksuvien teiden kera. Muistathan ilmoittaa meille mahdolliset allergiat sekä ruokavaliot ilmoittautumisen jälkeen. Päästä luovuutesi valloilleen, herätä aistisi ja lähde tuoksuvalle matkalle!

Viimeksi muokattu 17.5.2024