Haku

Petri Puurusen maisemakuvauskurssi Himmerkissä

Viikonloppukurssi maisemakuvauksen saloihin. Opettamassa on kansainvälisesti palkittu ja ansioitunut luonto- ja maisemakuvaaja Petri Puurunen.

-

Lomakeskus Himmerki, Posio Lisätietoja: https://www.kirikeskus.fi/maisemakuvauskurssi/

Kurssilla jokainen osallistuja saa hands-on -opastusta kuvaamisen saloihin. Kurssin aikana opetellaan sekä kuvaustekniikkaa että kuvankäsittelyä. Mahdollisuus myös henkilökohtaiseen palautteeseen ja avoimeen keskusteluun. Petri kertoo myös luontokuvaajan työkaluista aina sopiviin mobiilisovelluksiin asti.

Kolme päivää kestävän kurssin ajaksi tarjoamme myös hotellista jokaiselle kuvaajalle oman huoneen täysihoidolla sekä rantasaunaelämyksen paljuineen, jotta välillä saa vähän rentoutuakin.

Meillä on virinnyt myös yhteistyö oululaisen Fotonordicin kanssa. Tämä tulee näkymään kursseilla mm. mahdollisuutena tutustua kurssin aikana uutuuksiin ja maisema- tai luontokuvaukseen soveltuvia välineisiin käytännön tasolla, sekä saada ajantasaista apua omiin laitteistohankintoihin ja tietoa erilaisista mahdollisuuksista. Mukana voi olla myös valmistajien maahantuojien edustajia, jolloin voit vaikkapa saada testiin esimerkiksi huippuoptiikkaa tai erilaisia suotimia kurssin aikana. Mikäpä olisikaan parempi paikka testata viimeisen päälle olevia välineitä!

Viikonloppukurssin hinta on 495 euroa / henkilö, sisältäen mökkimajoituksen Lomakeskus Himmerkissä kahdeksi yöksi ja täysihoidon (aamiainen, lounas, päivällinen).

Jokaisella kurssilla on myös pari kiintiöpaikkaa muualla majoittuville tai paikallisille ihmisille, jolloin majoitus vähennetään hinnasta.

Lisätiedot p. 040 8367 217 tai sähköpostitse info@kirikeskus.fi

Viimeksi muokattu 17.8.2022