Haku

Taidekilpailu: Posion pienin taulu

KILPAILUKUTSU! Tee miniatyyritaideteos, jonka pohjana toimii tulitikkurasian sisäosa (koko n. 5 cm x 3,2 cm). Työn aihe, materiaali ja tekniikka on muutoin vapaa kunhan työ on toteutettu pienen tulitikkurasian sisäosan pintaa "taulupohjana" käyttäen. Kilpailutöitä otetaan vastaan 2.5.–5.6.2024 Posion kirjastossa. Laita työsi isoon kirjekuoreen ja liitä mukaan yhteystietosi: nimi, ikä ja puhelinnumero. Palkintoina lahjakortteja ja taidetarvikkeita! Sarjoja on lapset, nuoret ja yleinen. Sarjojen voittajat julkistetaan Kuloharjun taidetapahtumassa lauantaina 7.6.

-

Kuva: Anne Niskanen


KILPAILUKUTSU

Taidekelekka-hanke ja Posion kulttuuritoimi järjestävät Tikusta asiaa -taidetapahtuman kilpailun ”Posion pienin taulu”.

Tee miniatyyritaideteos, jonka pohjana toimii tulitikkurasian sisäosa (koko n. 5 cm x 3,2 cm). Työn aihe, materiaali ja tekniikka on muutoin vapaa kunhan työ on toteutettu pienen tulitikkurasian sisäosan pintaa ”taulupohjana” käyttäen.

Sarjoja on kolme: 1) lasten sarja 0–10 vuotta, 2) nuorten sarja 11–18 vuotta sekä 3) yleinen sarja.

Kilpailutöitä otetaan vastaan 2.5.–5.6.2024 Posion kirjastossa. Laita työsi isoon kirjekuoreen ja liitä mukaan yhteystietosi: nimi, ikä ja puhelinnumero. Palkintoina lahjakortteja ja taidetarvikkeita!

Kilpailu juhlistaa Kuloharjulla sijainneen tulitikkutehtaan historiaa. Kaikki työt ovat nähtävissä Kuloharjun kylätalolla lauantaina 7.6.2024 Tikusta asiaa -taidetapahtumassa, jonka yhteydessä julkaistaan kilpailun voittaja. Valinnan suorittaa Taidekelekan ammattilaisraati. Kilpailutöistä koostetaan näyttely Kuloharjun kylätalolle sekä sen jälkeen Posion kirjastoon. Oman kilpailutyön saa noutaa näyttelyn jälkeen kirjastosta 1.8.2024 alkaen.

Lisätietoja: Anne Niskanen, anne.niskanen@pistekollektiivi.fi tai Virva Jakkula, virva.jakkula@posio.fi, 040 8012 425

Viimeksi muokattu 25.4.2024