Haku

Zero Waste Zero Toxics – työpaja

Liity mukaansatempaavaan työpajaan, joka on omistettu jätteettömään elämäntapaan ja muovittomien kauneustuotteiden ja myrkyttömien puhdistusaineiden luomiseen. Tutustu myrkyttömän elämän iloon, kun opastamme sinua tekemään kodistasi ympäristöystävällisen ja vapaan haitallisista myrkyistä. Tilaisuus on maksullinen, hinta 59,00€.

klo-

Vanamo Cosmeticsin tilat, Kiekerötie 10, 97900 Posio (Sijainti kartalla) Lisätietoja: https://vanamocosmetics.fi/products/zero-waste-zero-toxics-tyopaja

Kuva: Vanamo Cosmetics

Liity mukaansatempaavaan työpajaan, joka on omistettu jätteettömään elämäntapaan ja muovittomien kauneustuotteiden ja myrkyttömien puhdistusaineiden luomiseen. Tutustu myrkyttömän elämän iloon, kun opastamme sinua tekemään kodistasi ympäristöystävällisen ja vapaan haitallisista myrkyistä. Mitä sisältyy: 🌱 Muovittomat kauneustuotteet: Opi luomaan omia kauneustuotteita käyttämällä luonnollisia ainesosia. Ravitsevista kasvoöljyistä virkistävään vartalokuorintaan opit valmistamaan ylellisiä ihonhoitotuotteita ilman haitallisia kemikaaleja, muovipakkauksia ja jätettä. 🍋 Myrkyttömät kodin puhdistusaineet: Sano hyvästit ankarille kemikaaleille ja valitse myrkyttömät vaihtoehdot puhtaamman ja terveellisemmän kodin luomiseksi. Jaamme reseptejä ja tekniikoita tehokkaiden kotitalouksien puhdistusaineiden luomiseen käyttämällä yksinkertaisia, ympäristöystävällisiä ainesosia, jotka ovat turvallisia sinulle ja planeetalle. Saat mukaasi kotiin viemiseksi kaikki valmistamasi tuotteet. 📖 Opaskirja: Saat kattavan opaskirjan, joka on täynnä reseptejä ja vinkkejä joiden avulla voit jatkaa myrkytöntä matkaasi kotona. Olitpa uusi tai kokenut myrkyttömän elämän kulkija, tämä opas auttaa sinua tekemään myönteisiä muutoksia jokapäiväisessä elämässäsi. Nautimme yhdessä myös kahvista, teestä ja valikoimasta makeita ja suolaisia herkkuja. Muistathan ilmoittaa mahdolliset allergiat ja ruokavaliot ilmoittautumisen jälkeen sähköpostilla. Liity tähän käytännön työpajaan, joka innostaa sinua elämään kestävämmin ja pienentämään ympäristöjalanjälkeäsi. Varaa paikkasi jo tänään ja ota ensimmäinen askel kohti valoisampaa, vihreämpää tulevaisuutta!

Viimeksi muokattu 17.5.2024