Haku

Toimintaympäristölautakunnan päätöksiä

Kuva: Tani Oikarainen

Posion kunnan toimintaympäristölautakunnan ma 4.4. kokouksen pöytäkirja on luettavissa osoitteessa https://posio.tweb.fi/ktwebscr/pk_asil_tweb.htm?bid=1851.

Poimintoja pöytäkirjasta:

  • Hyötyjäteaseman aukioloaikaa muutetaan kesäkuun 2022 alusta lähtien siten, että kesäkuukausina kesäkuu-elokuu jäteasema on avoinna joka perjantai klo 11.00-18.00 ja kunkin parillisen viikon lauantaina klo 11.00-14.00. Muiden kuukausien osalta aukioloajat pysyvät ennallaan. Arkipyhien ja aattopäivien sattuessa ko. päivillejäteasema on suljettu.
  • Liikuntakampuksen kuntoportaiden rakennusurakoitsijaksi valittiin halvimman tarjouksen tehnyt ALAT Rak/monipalvelu Oy. Kokonaisurakan hinta on 33 710 euroa.
  • Pikkutorin pelkkahirsien toimittajaksi valittiin ainoan tarjouksen tehnyt Ounaspuu Oy hintaan 21 370 euroa. Pikkutorille on suunniteltu 30 m2 rakennus, jossa on sosiaalitila torimyyjille, myyntipiste sekä esteetön katettu terassi. Torirakennuksen kehikko ja kattorakenteet on suunniteltu rakennettavaksi käsin veistetystä seitsemän tuuman pelkkahirrestä. Rakennuksen perustustyöt sekä hirret hankitaan vuonna 2022. Veisto sekä rakennustyöt toteutetaan vuonna 2023.
  • Toimintaympäristölautakunta hylkäsi kuntalaisaloitteen ulkojäästä/luistelukentästä Posiolle, mutta päätti lisätä yleisövuoroja jäähalliin ja laskea yleisövuoron hintaa, jotta jäähallin käyttöastetta saataisi nostettua.
  • Rakennustarkastajan virkaan valittiin Toni Pöllänen. Tavoitteena on, että uusi rakennustarkastaja aloittaa toukokuun alussa tai sopimuksen mukaan. Jotta rakennustarkastajan tehtävät saadaan väliaikana hoidettua, Posion kunta tekee ostopalvelusopimuksen rakennustarkastajan tehtävistä Kemijärven kaupungin kanssa ajalle 11.4.-31.5.2022.
  • Toimintaympäristölautakunta päätti käynnistää ja saattaa vireille Ruokamonniemen ranta-asemakaavan laadinnan. Päätöksestä kuulutetaan kunnan ilmoitustaululla (osoite: Kirkkotie 1, 97900 Posio), internetsivuilla: www.posio.fi sekä Kuriirissa ja Koillissanomissa.

Viimeksi muokattu 5.4.2022