Haku

Tutustu aluevaltuuston päätöksiin

Lapin hyvinvointialueen aluevaltuuston ensimmäinen kokous pidettiin Lapin yliopistolla keskiviikkona 2. maaliskuuta. Kokouksen aluksi puheenjohtajana toimi iältään vanhin valtuutettu Paavo Väyrynen (kesk.). Aluevaltuuston puheenjohtajan valinnan jälkeen kokouksen johtamista jatkoi puheenjohtajaksi valittu Johanna Ojala-Niemelä (SDP).

Suoraa videolähetystä kokouksesta katsottiin hyvinvointialueen Youtube-kanavalta parhaimmillaan yli 220 eri laitteelta. Kokouksen videotallenne on nähtävissä 16.3.2022 asti osoitteessa https://www.youtube.com/watch?v=QkjbMFxaoMo. Jatkossa aluevaltuuston kokouksia pidetään myös muualla Lapissa. Kokoukset ovat avoimia tilaisuuksia, elleivät esimerkiksi koronarajoitukset estä kokoontumista. Mahdollisuuksien mukaan myös tulevia kokouksia streamataan eli videoidaan nettiin, josta niitä voi seurata suorina lähetyksinä tai tallenteina.

Aluevaltuusto kokoontuu noin kuukauden välein, ja seuraavat kokoukset ovat 30.-31.3.2022, maanantaina 2.5.2022 ja maanantaina 6.6.2022.
Aluevaltuuston ja muiden hyvinvointialueen luottamuselinten esityslistat ja pöytäkirjat ovat nähtävissä hyvinvointialueen nettisivuilla osoitteessa lapha.fi.
Muutamia kokoustiedotteita on jo nähtävissä hyvinvointialueen nettisivuilla lapha.fi/ajankohtaista. Lisää tiedotteita julkaistaan myöhemmin.

Viimeksi muokattu 7.3.2022