9 °C
Haku

Posion lukio

Tervetuloa tutustumaan lukioomme!

Muotoile tulevaisuutesi

Posion lukiossa voit opiskella keramiikkapainotteisesti. Voit valita mittavan määrän kuvataidetta ja keramiikkaa opintoihisi ja halutessasi suorittaa lukio-opintojen lopuksi kuvataiteen lukiodiplomin.

Koululla on erinomaiset tilat ja välineet keramiikan työstämiseen. Opintojen aikana pääset kokeilemaan monipuolisesti erilaisia työskentelytapoja ja tekniikoita. Virikkeitä ja inspiraatiota voit ameentaa niin posiolaisesta luonnosta kuin ympäröivästä keramiikkataiteesta ja -teollisuudesta.

Lue lisää opintojen sisällöistä opintojaksojen kuvauksista.

Tervetuloa Posion lukion virtuaaliseen keramiikkanäyttelyyn!

Kiri kuntoon

Posion lukiossa voit opiskella liikuntapainotteisesti. Voit valita mittavan määrän liikuntaa opintoihisi ja halutessasi suorittaa lukio-opintojen lopuksi liikunnan lukiodiplomin.

Liikuntaopinnot sopivat sekä kilpaurheilijalle että tavoitteelliselle kuntoilijalle. Liikuntapaikat – liikuntasali, urheilukenttä, jäähalli, kuntosali, ladut – ovat aivan koulun välittömässä läheisyydessä.

Lue lisää opintojen sisällöistä opintojaksojen kuvauksista.

Posion peruskoulu ja lukio ovat mukana Vihreä lippu -ohjelmassa

Vihreä lippu on kestävän kehityksen ohjelma, joka ohjaa pitkäjänteiseen, tulokselliseen ja innostavaan toimintaan. Vihreässä lipussa toteutuvat kestävän kehityksen eri näkökulmat.

Posiolla on muun muassa kehitetty koululla syntyvien jätteiden kierrätystä, seurattu ruokahävikin määrää sekä pohdittu oman koulun Vihreä lippu -toimintatapoja.

Lisätietoja Vihreä lippu -ohjelmasta voit lukea valtakunnallisilta Vihreä lippu -sivuilta.

Tutustu lukion rehtoriin Salla-Maaritiin:

Tutustu oppilaiden arkeen Posion lukiossa: